Toyota verfrist de Verso-S

01_20140513-01_Toyota_geeft_Verso-S_nieuwe_looksToyota presenteert de vernieuwde Verso-S. De Verso-S kreeg een krachtiger getekende voorzijde met LED-dagrijverlichting en het interieur is voorzien van een aangepast dashboard en nieuwe materialen die nog fijner aanvoelen. Wat niet is veranderd, is dat de Verso-S nog steeds de slimste MPV is in zijn klasse, met een riante binnenruimte én een flexibel interieur. De prijs van de Verso-S begint onveranderd bij 18.495 euro. De nieuwe Toyota Verso-S is behalve aan de LED-dagrijverlichting ook te herkennen aan de nieuwe projectorkoplampen. Voor een chiquere uitstraling is het bovenste deel van de dubbele grille voorzien van een chromen rand. Aanpassingen die er bovendien voor zorgen dat de Verso-S eigentijds en dynamischer oogt.

02_20140513-02_Toyota_geeft_Verso-S_nieuwe_looksToyota ontwerpers hebben ook de achterzijde van de Verso-S geretoucheerd door nieuwe achterlichtunits te tekenen. Ook hier past Toyota vanaf nu LED-techniek toe. Dat is niet alleen mooier, maar ook beter zichtbaar en dus veiliger. Verder zijn nieuwe 16-inch lichtmetalen wielen beschikbaar en kan de MPV worden besteld in trendy Avantgarde Bronze metallic.

Met de introductie van de vernieuwde Verso-S, lanceert Toyota ook de Trend-uitvoering. De royale Verso-S Trend is gebaseerd op de Aspiration, maar biedt voor een meerprijs van slechts 500 euro 16 inch lichtmetalen velgen, privacy glass achter, een groot Skyview Panoramisch dak en mistlampen voor. Wie de Trend koopt, spaart maar liefst 1.255 euro uit.

03_20140513-03_Toyota_geeft_Verso-S_nieuwe_looksDe standaarduitrusting omvat nu ook een waarschuwingssysteem voor een te lage bandenspanning. Het nieuwe multimediasysteem Toyota Touch 2 biedt een full colour touchscreen van 6.1 inch, Bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek en een USB-aansluiting. Een parkeerhulpcamera is in de meeste uitvoeringen standaard. Optioneel is het Toyota Touch 2 with Go navigatiesysteem leverbaar. De krachtige, en ook zuinige 1.3 VVT-i benzinemotor (73 kW/99 pk) is voor een groot deel verantwoordelijk voor het levendige rijkarakter van de Verso-S. En dankzij standaard Stop & Start blijft de CO2-uitstoot beperkt tot 125 g/km. De nieuwe Toyota Verso-S staat nog deze zomer bij de Toyota dealer.

Lees ook:Toyota geeft prijs voor de nieuwe Verso
Lees ook:Toyota voert actie op de Auris!
Lees ook:Japanner met Beiers hart; Toyota Verso!
Lees ook:Toyota zet Verso op hoger niveau…
Lees ook:Yaris Trend – aantrekkelijk actiemodel bij Toyota

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.