Grote logistieke beurs komt naar Venray

Translogista 1De eerste editie van TransLogista vindt op 13, 14 en 15 december a.s.plaats in de Evenementenhal Venray. Op deze vakbeurs worden de transport- en logistieksector samengebracht. Het exposantenveld krijgt steeds meer gestalte, evenals het kennisprogramma. TransLogista moet hét kennis- en netwerkplatform worden voor logistiek- en transportprofessionals uit de regio Venlo-Venray. Het gebied Venlo-Venray staat al acht jaar op rij op nummer één op de Logistieke Kaart. Ook voor de toekomst wil deze regio één van de Europese topregio’s zijn voor logistiek. Evenementenhal wil met TransLogista de draaiende motor zijn achter de ontwikkeling in de regio. De vakbeurs speelt in op de behoeften van exposanten. “Zij geven aan positief te zijn over onze beurskoers en de potentie van regio Venlo-Venray”, zegt Nicole van Leeuwen van Evenementenhal.

Translogista 2De ambitie van TransLogista 2016 is het verbinden van professionals uit de logistieke dienstverlening, primair actief in Zuid- en Midden-Nederland, België en Duitsland. De beursorganisatie liet eerder bij de bekendmaking van het nieuwe beursconcept en –titel weten te streven naar een interessante branchevertegenwoordiging op de beursvloer. Nu – ruim een maand voor TransLogista – is er een gevarieerd deelnemersveld dat bestaat uit onder meer A-Safe B.V., Bulthuis Truck- en Traileronderdelen B.V., Wolves Autoberging, Logitrade Logistic Systems B.V., Movexx International B.V., Van Gent Forkliftparts, TVH Group N.V. en Lukoil Netherlands B.V.

De eerste editie van TransLogista vindt plaats op 13, 14 en 15 december 2016 in Evenementenhal Venray. De beursvloer is geopend van 15.00 tot 21.00 uur. Parkeren is gratis. Belangstellenden kunnen hun gratis e-tickets aanvragen via www.evenementenhal.nl/translogista-ve. Inschrijven als exposant is nog mogelijk. Meer informatie: www.evenementenhal/translogista.

Lees ook:Transport Compleet weer flink bezocht…
Lees ook:Venray heeft weer een nieuwe Nissan-dealer
Lees ook:BedrijfsautoRAI 2015; steeds meer positieve reacties…
Lees ook:Hardenberg 2016 was groot succes….
Lees ook:Vakbeurs elektrische rijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.