Vakbeurs elektrische rijden

SmartgridsNL organiseert tijdens Vakbeurs Energie – 6 tot en met 8 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch – een themamiddag met als onderwerp Smart grids en Elektrisch Vervoer. Het thema is niet alleen actueel, maar slaat ook een mooie brug tussen Vakbeurs Energie en de vakbeurs voor duurzame mobiliteit Ecomobiel, die dit jaar tegelijkertijd plaatsvinden. Onderwerpen die deze middag aan bod komen zijn o.a: de elektrische auto als accu voor het net, duurzame snellaadstations langs de A2, de impact van Elektrisch Vervoer, hernieuwbare energiebronnen en warmtepompen op het net en de waarde van flexibiliteit in de energieketen.

Vakbeurs Energie vindt plaats op 6, 7 en 8 oktober 2015 in de Brabanthallen in Den Bosch. Vakbeurs Ecomobiel vindt plaats op 6 en 7 oktober. Voor beide beurzen geldt: dagelijks van 10.00-17.00 uur. Ecomobiel en Vakbeurs Energie zijn uitsluitend toegankelijk voor professionals. Toegang is gratis bij voorregistratie t/m 5 oktober 2015. Registratie en toegang tijdens de beursdagen kost € 35,- excl. BTW. Voorregistratie + meer informatie: Energievakbeurs.nl.

Lees ook:Toyota weer hoofdsponsor Ecomobiel
Lees ook:Renault showt de Fluence Z.E.
Lees ook:Mercedes komt met milieuvriendelijk gamma naar beurs…
Lees ook:Mega Truck Festival
Lees ook:Renault zet elektrisch gamma neer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.