Venray heeft weer een nieuwe Nissan-dealer

Nissan dealer v.d. Weem VenrayAutomobielbedrijven Van de Weem start 1 februari 2015 met de vertegenwoordiging van Nissan in Venray. Het bedrijf nam eerder dit jaar ook al in Boxmeer het Nissan-dealerschap op zich. De vestiging in Venray is te vinden aan het Keizersveld 95. Van de Weem neemt de plek in van Hansen, die haar Nissan activiteiten heeft beëindigd.

Automobielbedrijven Van de Weem is al meer dan veertig jaar actief in Zuidoost-Nederland. De verkoop van en het onderhoud aan Nissan-automobielen past uitstekend in de ontwikkeling van Automobielbedrijven Van de Weem. ‘Nissan is een innovatief merk met een fris nieuw modellengamma. We zijn heel blij dat we nu ook in Venray het dealerschap op ons gaan nemen’, aldus directeur Hans van de Weem. ‘Met de LEAF is Nissan voortrekker op het gebied van elektrisch aangedreven auto’s. En de nieuwe QASHQAI zit vol slimme systemen die het comfort en de veiligheid vergroten. We hebben ook in Venray hoge verwachtingen van het model, gezien de prima verkoopresultaten van de vorige QASHQAI.’

In 1973 startte Van de Weem een autobedrijf aan de Breestraat in Sint Anthonis. Eind 1986 sloeg het bedrijf zijn vleugels uit naar Venray, met de overname van een autobedrijf in die gemeente. De groei ging door, nieuwbouw en uitbreiding was noodzakelijk. In Venray startte in 1995 de bouw van een compleet nieuw pand aan het Keizersveld. In Boxmeer is toen ook gestart met de bouw van een vestiging aan de Handelstraat. De drie vestigingen zijn er nog steeds. Automobielbedrijven Van de Weem voert het dealerschap van diverse merken, waaronder sinds april dit jaar Nissan.

Lees ook:Nissan’s nieuwe dealer in Boxmeer; Van de Weem!
Lees ook:Nissan; nu ook in Oosterhout!
Lees ook:Barten expandeert met Nissan…
Lees ook:Mazda heeft weer een nieuwe dealer; Oostendorp in Uden-Veghel!
Lees ook:Zwolle heeft een nieuwe Nissan-dealer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.