Nissan; nu ook in Oosterhout!

Nissan Van_den_Born_193Nissan breidt het dealernetwerk uit met een nieuwe vestiging in Oosterhout. Autobedrijf Leendert van den Born start per 1 februari 2014 als Nissan-verkoop- en -servicedealer aan de Meidoornlaan in Oosterhout. Met de integratie van Nissan in het bestaande bedrijf telt Autobedrijf Leendert van den Born nu vier Nissan-vestigingen.

Met de opening van een nieuwe Nissan-vestiging in Oosterhout verstevigt Nissan de banden met Leendert van den Born. Het gerenommeerde familiebedrijf is al decennialang dé officiële Nissan-dealer voor Midden- en West-Brabant, met vestigingen in Breda, Roosendaal en Tilburg (onder de naam Garage Denissen).

‘Met de vestiging in Oosterhout worden klanten in de zuidelijke provincie nog beter bediend. Ook na de verkoop, want een auto aanschaffen brengt ook zorgvuldige nazorg met zich mee in de vorm van service en onderhoud’, zegt directeur en eigenaar Bart van den Born.

Nissan BeGqFXrCMAA_LWeAutobedrijf Leendert van den Born begon 1967 met een Fina-pompstation in Breda, dat in de loop der jaren uitgroeide tot een allround-autobedrijf. In 1975 verkreeg Van den Born het officiële dealerschap van een ander Japans automerk. In 1980, na de realisatie van een gloednieuw pand aan de Spinveld in Breda, kwam daar het dealerschap van Datsun bij. Datsun werd na een paar jaar Nissan en sindsdien levert Leendert van den Born een belangrijke bijdrage aan het marktaandeel van Nissan in Nederland. Een paar jaar geleden heeft Van den Born senior zich teruggetrokken uit het bedrijf en staat de tweede generatie Van den Born aan het roer van het autobedrijf.

Lees ook:Barten expandeert met Nissan…
Lees ook:Venray heeft weer een nieuwe Nissan-dealer
Lees ook:Zwolle heeft een nieuwe Nissan-dealer
Lees ook:Oss kreeg een nieuwe Nissan-dealer; van Boxtel…
Lees ook:Nissan’s nieuwe dealer in Boxmeer; Van de Weem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.