BedrijfsautoRAI 2015; steeds meer positieve reacties…

Het enthousiasme voor BedrijfsautoRAI 2015 groeit met de week. Meer dan 80 belangrijke spelers hebben hun deelname aan hét nationale platform voor wegtransport en logistieke dienstverlening reeds bevestigd. Ditzelfde geldt voor brancheorganisaties waarmee de BedrijfsautoRAI een sterk inhoudelijk programma realiseert. Om de ontwikkelingen van de sector te onderstrepen, presenteert de vakbeurs in 2015 verder nog een vernieuwde beurs- en segmentindeling, een betere routing voor de bezoekers en is er volop aandacht voor innovaties en demonstraties. BedrijfsautoRAI 2015 vindt plaats van 20 t/m 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI.

Op de BedrijfsautoRAI is komende editie naast voertuigen, voertuiginrichting- en uitrusting, onderdelen en accessoires ook aandacht voor de proceskant van (weg)transport en logistieke dienstverlening. Dit als opmaat voor de 2017-editie, waarbij dit een nog grotere rol zal spelen. Zo worden er diverse producten, diensten en projecten in het kader van efficiency, kostenbesparing, veiligheid en duurzaamheid aan het bestaande aanbod toegevoegd. Denk hierbij aan alternatieve brandstoffen, boordcomputers, telematica, transport management systemen en rijtaakondersteuning, maar ook praktische toepassingen van logistieke dienstverlening zoals intern transport, verpakking, opslag, tracking & tracing en dossieradministratie. Volgens beursmanager Roelant Groen is verder kijken dan het voertuig alleen een logische stap gezien het feit dat transporteurs hun (logistieke) dienstverlening steeds verder uitbreiden.

De beursvloer van de BedrijfsautoRAI wordt voor 2015 zodanig ingericht dat de bezoeker een compleet overzicht krijgt van marktontwikkelingen in de sector. De truckmerken staan verdeeld over de beursvloer, wat zorgt voor een goede doorstroming van het publiek door alle hallen en langs alle stands. De andere segmenten staan ook verdeeld over de beurs, zodat iedere deelnemer goed tot zijn recht komt op BedrijfsautoRAI 2015.

De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI.

Lees ook:Animo BedrijfsautoRAI 2015 groeit
Lees ook:BedrijfsautoRAI zorgt voor tevredenheid…
Lees ook:BedrijfsautoRAI volledig uitverkocht
Lees ook:Traffic Radio live vanaf de BedrijfsautoRAI
Lees ook:BedrijfsautoRAI-2015; inschrijving gestart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.