Hardenberg 2016 was groot succes….

Hardenberg 1602In totaal bezochten 11.774 geïnteresseerden op 6, 7 en 8 september Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem. “Het was een succesvolle beurs met heel veel positieve geluiden over de kwaliteit van de bezoekers”, liet Vincent Bilanovic namens Evenementenhal weten.
Transport Compleet Gorinchem had op de beursvloer een exclusieve Europese primeur te pakken, want Scania presenteerde haar Next Generation Scania. Bilanovic: “Daarmee hadden we een geweldige trekpleister. Maar de volledige beursvloer was dit jaar een knaller. De diversiteit was groter dan ooit tevoren evenals het aantal exposanten.”

Hardenberg 1601Op twee van de drie beursdagen waren ook scholieren van IVA Driebergen Business School aanwezig op de beursvloer. Deze werknemers voor de toekomst gingen op zoek naar hun interesses in de transportbranche. Voor exposanten van de vakbeurs was dit een mooie kans om in contact te komen met nieuw potentieel personeel. “Het bezoek van de studenten werd uitermate positief ontvangen, omdat de vraag naar vakgerichte studenten in sommige takken enorm is. We hebben zo de toekomst van de branche naar de beursvloer gebracht. Iets wat we in de toekomst verder willen uitbouwen”, aldus Bilanovic.

Lees ook:Nog een kans op Transport Evenement Gorinchem! Vandaag!
Lees ook:Succesvolle beurs Hardenberg….
Lees ook:Transport Compleet weer flink bezocht…
Lees ook:Nieuwe Scania XT ster op Transport Compleet…
Lees ook:Transport Compleet Gorinchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.