VW Bedrijfswagens ziet omzet toenemen

Volkswagen Bedrijfswagens zag haar wereldwijde omzet in de eerst zeven maanden van dit jaar groeien met een kleine half procentje. De T-serie droeg een groter aandeel van de groei bij, net als de Crafter. Daar staat tegenover dat de nieuwe Caddy het lastiger heeft gekregen t.o.v. vorig jaar en met een verlies genoegen moest nemen van 2,8%. Ook de wereldwijde verkoop van de VW Amarok daalde licht. Opvallend is dat de Europese verkopen over de hele linie wel stegen, waarbij Engeland de Duitse kar trok met een groei van ruim 15%. Maar ook groei in Spanje, Italie en Nederland. De thuismarkt Duitsland leed onder gebrek aan vertrouwen. In Turkije is VW een merk met een grote naam geworden en dat zorgt voor een flinke groei.

Lees ook:Mercedes; omzet stijgt met 11%!
Lees ook:Europese autoverkopen stijgen weer…
Lees ook:Europese autoverkopen stagneren
Lees ook:Mazda tevreden!
Lees ook:Kleine groei Europese autoverkopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.