Mazda tevreden!

Mazda is best tevreden over de Europese november-verkopen. Als je zelf een beetje plust en mint zie je dat de Japanse autobouwer een verkoopplus laat zien van 21% t.o.v. vorig jaar, gemeten in de vijf grootste Europese markten. Opmerkelijk is de verkoopgroei in Oostenrijk waar het merk maar liefst een groei laat zien van 63%. Maar ook en Engeland is Mazda populair want daar gingen de verkopen met 46% omhoog. Daarnaast is er Duitsland dat +19,1% scoorde, Italie waar men ruim 10% wint boekte en Frankrijk waar de groei 13% bedroeg. Ook Zwitserland en Zweden deden het goed met resp. 24% en 51%. Zelfs op het relatief kleine eiland Malta verkoopt men nu meer Mazda’s dan ooit tevoren.

Lees ook:Mazda had een topjaar…
Lees ook:Mazda draait lekkere cijfers…
Lees ook:Mazda groeit snel in Europa…
Lees ook:Mercedes; omzet stijgt met 11%!
Lees ook:Mazda had een goed jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.