Evenwichtig ontwerp; de nieuwe Ford Focus!

NewFordFocus_03Ford introduceert binnenkort de nieuwe Ford Focus. Deze laatste versie van de bestverkochte auto ter wereld heeft een fraai en gestroomlijnd ontwerp gekregen met het kenmerkende nieuwe Ford gezicht, een opnieuw ontworpen cockpit, vele nieuwe technologieën en nog efficiëntere motoren.
Ford is best trots op de meest geavanceerde Focus ooit, men stopte er dan ook vele nieuwe technologieën in en verbeterde versies van bestaande systemen.
NewFordFocus_08De nieuwe Focus kreeg een even fraai als gestroomlijnd ontwerp, maar ook een vernieuwd motorassortiment wat o.a. een nieuwe 1.5 EcoBoost omvat en een nieuwe 1.5 TDCi. Het brandstofverbruik is tot maar liefst 19 procent verbeterd ten opzichte van de huidige Focus. Er komt een nieuwe Focus 1.0 EcoBoost variant bij met een gemiddelde CO2-uitstoot van 99 g/km CO2.
Ford zorgt ook voor het Europese debuut van SYNC 2, haar geavanceerde in-car connectiviteitssysteem met een high-resolution touchscreen en geavanceerde spraakbesturing voor eenvoudiger toegang tot audio, navigatie, klimaatbeheersing en mobiele telefoons.
NewFordFocus_09De nieuwe Focus is wereldwijd de eerste Ford die de nieuwe handsfree-technologie voor loodrecht inparkeren biedt, waarmee bestuurders achteruit in parkeervakken tussen andere auto’s kunnen rijden. De verbeterde Active City Stop werkt nu bij snelheden tot 50 km/u.
De veelgeprezen rijdynamiek van de Focus is verder verfijnd met een vernieuwde wielophanging, aangepaste schokdempers, Electric Power Assist Steering en een nieuw ESP-systeem. Straks te zien in Geneve, over prijzen en levertijden volgt vast later meer informatie.

Lees ook:Ford geeft nieuwe Focus nog meer mee bij introductie; First Edition!
Lees ook:Focus Tournier in beeld
Lees ook:Ford succesvol met Ecoboost motoren…
Lees ook:Ford viert succes zuinige motor..
Lees ook:Nieuwe Focus nu bij de Ford-dealers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.