Ford geeft nieuwe Focus nog meer mee bij introductie; First Edition!

FF15-01Aan het einde van dit jaar arriveert de nieuwe Ford Focus in Nederland. De nieuwste versie van de bestverkochte auto ter wereld heeft een fraai en gestroomlijnd ontwerp met het kenmerkende nieuwe Ford gezicht, een opnieuw ontworpen cockpit, vele nieuwe technologieën en nog efficiëntere motoren. Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Focus, lanceert Ford Nederland zeer aantrekkelijke First Edition uitvoeringen.

FF15-03 - int.De nieuwe Focus is een flink eind geavanceerder dan ooit met vele nieuwe technologieën. Het Vernieuwde motorenassortiment biedt maar liefst een met 19 procent verlaagd verbruik.
Ford gebruikt de nieuwe Focus ook voor het Europees debuut van SYNC 2, haar geavanceerde in-car connectiviteitssysteem met high-resolution touchscreen en geavanceerde spraakbesturing voor eenvoudiger toegang tot audio, navigatie, klimaatbeheersing en mobiele telefoons. De nieuwe Focus is wereldwijd de eerste Ford met nieuwe handsfree-technologie voor loodrecht inparkeren, waarmee bestuurders achteruit in parkeervakken tussen andere auto’s kunnen rijden. Vernieuwd Active City Stop werkt nu bij snelheden tot 50 km/u.
De veelgeprezen Focus is qua rijdynamiek verder verfijnd met o.a. vernieuwde wielophanging, aangepaste schokdempers, Electric Power Assist Steering en nieuw ESP-systeem.

FF15-02Ter gelegenheid van introductie lanceert Ford Nederland de zeer luxueuze Focus First Edition 1.0 EcoBoost, die is voorzien van vele technologieën tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
De Ford Focus First Edition is leverbaar vanaf € 24.995,-*. De auto valt onder het 20% fiscale bijtellingsregime en is per direct te bestellen. De nieuwe Ford Focus is leverbaar vanaf medio december dit jaar.

Lees ook:Evenwichtig ontwerp; de nieuwe Ford Focus!
Lees ook:Ford doet navigatie bij haar Fiesta
Lees ook:Ford geeft prijs en specs voor Focus ST
Lees ook:Ford haalt Focus ST door de mangel…
Lees ook:Ford’s nieuwe Mondeo; de prijs is bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.