Ford geeft prijs en specs voor Focus ST

Ford maakte deze week de prijzen en specificaties van de leuk ogende Focus ST hatchback en Wagon varianten bekend. Die Focus ST is de eerste sportieve Ford die is ontwikkeld voor de mondiale markt. Het nieuwe model laat liefhebbers genieten van alles waar het ST-logo voor staat: meer dan vlotte prestaties, een indrukwekkende handling, een aanstekelijk motorgeluid en een krachtig in- en exterieur.

De Focus ST werd ontwikkeld op basis van DNA van eerdere Sport Technologies-modellen; een combinatie van hoge prestaties, uitmuntende rijdynamiek, opvallend ontwerp en verfijnd dagelijks weggebruik.
De auto heeft een krachtige 250pk/184kW sterke 2.0-liter Ford EcoBoost-motor, met een fikse topsnelheid van 248 km/u, en wie dat belangrijk vindt, de acceleratie 0-100 km/u doet de snelle Focus in 6,5 seconden.
Verwacht gemiddeld brandstofverbruik van 7,2l/100km en CO2-uitstoot van 169 g/km. Dat is 20% zuiniger dan de vorige generatie Focus ST.

De snelle Ford is leverbaar als 5-deurs hatchback en, uniek in de markt, ook als ruime Wagon (Combi) De Focus ST wordt in Nederland leverbaar vanaf medio september dit jaar voor een prijs vanaf €33.135,-.

Lees ook:Voordelige Ford Focus Wagon…
Lees ook:Focus met powershift-automaat
Lees ook:Nieuwe Focus nu bij de Ford-dealers…
Lees ook:Ford bouwt eerste Focus RS-sen
Lees ook:Ford viert succes zuinige motor..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.