Wassen bij Loogman

Hier niet zo gebruikelijk, meer dan gratis wasbeurt zit er niet in....

Hier niet zo gebruikelijk, meer dan gratis wasbeurt zit er niet in....

Ik geef toe dat ik niet behoor tot de soort lieden die elke week zijn auto uitgebreid sopt of poetst. Daarvoor rijd ik net even te veel over de sterk vervuilde wegen van ons land.

 

Als ik er dus al aan toekom om de trouwe vierwieler even in het sop onder te dompelen doe ik dat bij een van die grote wassstraten die de grote stad waar ik woon in zich herbergt. Een deel daarvan wordt geexploiteerd door de bekende firma Loogman. Ooit begonnen in Aalsmeer, later geexpandeerd en intussen met een aantal vestigingen in de regio 020 te vinden. Onlangs kregen we een leuke flyer in de bus. Als we ‘nu’ onze auto zouden laten wassen kregen we er gratis een of andere speciale wasbehandeling bij cadeau die zorgde voor bescherming tegen dit en dat en zelfs zure regen van de zilverkleurige lak van onze bolide zou doen spoelen. Eergisteren was het zover. Twee maanden rijden over modderwegen in heel Nederland hadden hun sporen achter gelaten op de body van het trouwe bedrijfsvervoer en het in- en uitladen van de kofferbak leidde al snel tot vuile knietjes in de jeans of het strakke pak. We togen naar Aalsmeer. Daar komen we nu eigenlijk nooit meer, maar deze aanbieding combineerden we maar even met een bezoek aan de gigiantische tuinwinkel van Het Oosten in dezelfde kwekersplaats. De auto werd keurig voorgewassen, dat scheelde al het nodige uitzicht door de voorheen vervuilde ramen, en daarna werd na betaling van de somma van € 13,95 een programma ingeprogrammeerd waarmee de auto aan het einde van de tunnel blinkend schoon en vol was zou zijn.  Toen we de auto na het droog blazen in de volgende fase van het schoonmaken maar even gingen uitzuigen zagen we dat er een fiks aantal vuile strepen over waren gebleven op de lak. Met spons en zeem gingen we die te lijf. Maar op de flanken zat nog wel zoveel restvuil dat we die later moesten wegpoetsen. Dat zorgt dan wel weer voor extra bescherming maar toch. Ook de velgen waren minder schoon dan we ze krijgen in een andere vestiging van Loogman, in Amsterdam’s Industrieterrein Amstel. Kennelijk is er bij de afstelling van de apparatuur iets mis gegaan. Ondanks de (goed werkende) extra waslaag gaan we toch voortaan weer naar het oude adres. Voor dat geld en het extra rijden toch nog zelf je auto moeten poetsen, daar doen we het niet voor.

Wat zijn uw ervaringen in wasstraten? Tevreden? En we lezen uiteraard graag zowel de positieve als de negatieve ervaringen……..  

Helaas is dit niet het uizicht dat je hebt bij Loogman Aalsmeer...

Helaas is dit niet het uizicht dat je hebt bij Loogman Aalsmeer...

Lees ook:Wegverkeer stoot steeds minder uit…
Lees ook:Weer schoon…
Lees ook:Titan pantser voor een eurootje meer….
Lees ook:Aanpak N201 dringend nodig
Lees ook:Nederland positief over elektrisch rijden?

2 reacties op “Wassen bij Loogman

  1. Menno Peters

    Goedendag,

    Ik heb je ervaring in de wasstraat Aalsmeer gelezen. Het spijt mij dat het niet goed is gegaan in Aalsmeer. Ik begrijp dat je normaal in onze wasstraat in Amstel wast. Mocht je het op prijs stellen dan wil ik je een gratis overwassing aanbieden in onze wasstraat in Amstel.

    Mark Pels of Remco de Kroon zijn daar de teamleiders. Als je bij hen je ervaring in Aalsmeer te kennen geeft en je verteld van mijn antwoord op je blog dan zalik ze inlichten.

    Met vriendelijke groet en hopelijk weer gauw tot ziens.

    Menno Peters
    Marketing Loogman

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    @Menno – Onlangs nog een ervaring neergezet in jullie andere filiaal, Amsterdam. En dat was als altijd weer prima-de-luxe. Dank voor het aanbod. En de reactie uiteraard.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.