Astra is Zakenauto van het jaar…

Astra -zakenauto van het jaar.De Opel Astra en Astra Sports Tourer zijn uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2018. Volgens de vakjury onderstreept de nieuwe Astra dat het betaalbare middenklasse-segment ook businessclass-kwaliteiten in huis kan hebben. Met name de Astra Sports Tourer valt dankzij extra ruimte, rijdynamiek en aantrekkelijk design in de smaak bij lease-, fleet- en andere zakelijke rijders.

De Zakenauto van het Jaar is een praktijkprijs. Deelnemende auto’s moeten zich op alle terreinen in het dagelijks gebruik bewijzen, zeker als het gaat om kosten. Ook op dat gebied maakt de Astra volgens de Zakenauto van het Jaar-vakjury indruk. Daarnaast doet de Astra qua rijervaring niet onder voor een model uit een hogere klasse en levert Opel geavanceerde, sterke en toch ook zuinige motoren die zakelijke gebruikers doorgaans verwachten. De vakjury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland (LeasePlan, Athlon Car Lease, Alphabet en Arval), vertegenwoordigers van grote fleetowners (BAM Groep, Siemens, Enexis en CapGemini), onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten.

Ter gelegenheid van het winnen van de titel ‘Zakenauto van het Jaar 2018′ introduceert Opel het speciale ‘Zakenauto van het jaar 2018’-pakket voor de Astra Business Executive-uitvoering. Voor een meerprijs van slechts € 999,- krijgt de koper het intelligente IntelliLux® LED matrix verlichtingssysteem inclusief automatische grootlichtassistent. Ook een winterpakket met verwarmbare voorstoelen en een stuurwiel met verwarmingsfunctie behoort tot dit speciale zakelijke pakket. Indien de koper lederen bekleding bestelt, kost het ‘Zakenauto van het jaar 2018’-pakket € 749,- omdat stoel- en stuurwielverwarming standaard is inbegrepen bij lederen bekleding.

Lees ook:Opel’s fiscaal aantrekkelijke Astra
Lees ook:Opel’s zelfonstekende krachtpatser…
Lees ook:Peugeot 5008 werd Beste Nieuwkomer van het jaar…
Lees ook:Opel levert meer modellen met LPG..
Lees ook:Opel’s Astra Tourer scoort hoge ogen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.