McLaren brengt Design Editions….

McLaren Design - 5McLaren presenteert vijf exclusieve Design Editions van de 570S Coupé, een van de populairste modellen uit de Sports Series van het merk. Aan basis van deze vijf uitvoeringen staat een van de ‘By McLaren’-thema’s. Met die maatwerkthema’s kan iedere McLaren-koper zijn auto al vergaand personaliseren op het gebied van exterieurkleur, interieurafwerking en bekleding. De Design Editions maken de auto’s nog exclusiever.

McLaren Design-1De Design Editions zijn samengesteld door de mensen die de vrijwel onbegrensde mogelijkheden van de McLaren-modellen als beste kennen: de ontwerpers zelf. Hun keuze van kleuren en materialen zorgen voor de fraaiste combinaties die er voor de Sports Series mogelijk zijn.
DETAILS
Elk detail is uitgezocht om perfect bij alle andere details van de auto te passen. De basis van de vijf Design Editions is een door de ontwerpers gekozen buitenkleur, waarbij de stijl en kleur van de wielen, uitlaat, kleur van de remklauwen en diverse andere details zorgvuldig zijn gekozen. Kleuren en details die ook terugkomen in het interieur, afgewerkt met de hoogste kwaliteit nappaleder en Alcantara.

McLaren Design 2Design Edition 1 bijvoorbeeld combineert een carrosserie in Vermillion Red met vijfspaaks wielen in diamantdesign, een Stealth-uitlaat en rode remklauwen. Vanbinnen is deze 570S voorzien van het By McLaren interieurpakket met Carbon Black Alcantara en Apex Red lederen stoelen, Jet Black nappaleder op het bovenste deel van het dashboard en Apex Red nappaleder op de lagere delen. Contrasterende stiksels in Slate Grey, een tweekleurig stuurwiel en lederen dorpelbekleding met McLaren-logo maken de auto tot een harmonieus hoogtepunt.

McLaren Design - 3Los van het perfect bij elkaar passende in- en exterieur is er nog een tweede voordeel voor de koper van een McLaren 570S Coupe Design Edition: de prijs van de losse opties bij elkaar is een stuk hoger dan de meerprijs voor het complete Design Edition-pakket. Dat is voor Nederland vastgesteld op 10.890 euro.
Vanzelfsprekend is het mogelijk daarnaast nog andere opties te bestellen, zoals extra uitrusting en koolstofvezel details voor het exterieur. Naast Vermillion Red zijn de andere kleuren van de Design Editions Onyx Black, Storm Grey, Ventura Orange en Silica White.
De Design Editions worden alleen als McLaren 570S Coupe geleverd en zijn vanaf nu te bestellen bij importeur en dealer van McLaren voor Nederland Louwman Exclusive in Utrecht. De eerste exemplaren van deze bijzondere uitvoering zullen in 2017 geleverd worden. McLaren levert via Louwman Exclusive dit jaar uit de Sports Series de 540C, 570S en de 570GT.

Lees ook:McLaren geeft naam aan nieuw model…
Lees ook:McLaren brengt gelimiteerde Can-Am naar ons land….
Lees ook:Track Pack voor McLaren 570S
Lees ook:McLaren Sports in serieproductie
Lees ook:McLaren is bezig met een hyper-GT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.