Tweede Qoros beleeft debuut in Geneve

Qoros - 2014 - 2 Px187NzAzMTE2LTItMTA1MDA5NTA0Mg==Het tweede productiemodel van het nieuwe automerk Qoros, zal worden onthuld op de 84e Autosalon van Genève in maart volgend jaar.

De eerste aanblik van het nieuwe model in de Qoros-line-up laat zien dat het herkenbare en best elegante design, geïntroduceerd op het eerste model van het merk, de Qoros 3 Sedan, behouden is gebleven. Het model heeft ook een aantal onderscheidende kenmerken, zoals een subtiel geëvolueerde grille en unieke achter LED-lamp clusters gekregen.

De nieuwkomer heeft dezelfde hoge kwaliteit en de Europese kwaliteitsnormen van de Qoros 3 Sedan en is ontworpen om een ​​ jonge, moderne, ‘altijd verbonden’ en grootstedelijke doelgroep aan te spreken. Het model doet dat onder meer met state-of-the-art functies, waaronder het innovatieve QorosQloud infotainmentsysteem dat toegankelijk is via een 8-inch touchscreen.

Qorros 2014 - 1 Px187NzAzMTE2LTEtMTY3NDIzMzk5Geheel volgens Qoros’ plan om elke zes tot twaalf maanden een nieuw model te lanceren, zal het tweede model van het merk in 2014 in China te koop zijn. En dat is minder dan een jaar na de marktintroductie vorige maand in China van het eerste productiemodel, de Qoros 3 Sedan. De snelle opeenvolging van modelintroducties is mogelijk dankzij een innovatief modulair platform en flexibele processen voor productontwikkeling, onder leiding van ervaren Europese ingenieurs en ondersteund door de wereldberoemde technische partners.

Het tweede lid van de Qoros-familie is gebaseerd op hetzelfde platform als de modulaire Qoros 3 Sedan, die zijn wereldpremière beleefde in 2013 op de Autosalon van Genève en Shanghai Autoshow. Het model werd geprezen om zijn elegante vormgeving, verfijnde rijervaring, en de Europese kwaliteitsnormen. In september werd de Qoros 3 Sedan de eerste in China ontwikkelde auto, die vijf sterren verdiende in de Euro NCAP crashtests. Ook behaalde de 3 Sedan de hoogste score tot nu toe in 2013 van alle tests uitgevoerd door de organisatie. Qoros wil zijn gamma de komende jaren verder uitbreiden met het uiteindelijke doel om een reeks modellen in alle belangrijke segmenten te kunnen aanbieden.

- Einde –

Lees ook:Qoros in Geneve
Lees ook:Qoros scoort op alle fronten
Lees ook:Prijswinnende Chinees
Lees ook:Qoros komt met hatchback…
Lees ook:Qoros brengt derde productiemodel naar Geneve..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.