Nieuwe crossover bij Peugeot; de 2008!

Naar aanleiding van het grote succes van de 3008 cross-over komt Peugeot nu met een uniek model in het B-segment, de Peugeot 2008. Deze auto zal komende zomer geïntroduceerd worden en gaat het verkoopsucces van de 208, die momenteel al op de tweede plaats staat in dit segment in Europa, zeker versterken.
Deze nieuwe crossover is de eerste Peugeot die is ontwikkeld dankzij een intensieve samenwerking tussen medewerkers in verschillende delen van de wereld. Met de hele wereld als markt geeft de 2008 een sterke impuls aan de internationale ambities van het merk: een uitbreiding van het gamma en de intentie om vooral nieuwe klanten te winnen.
In een wereld die steeds meer verstedelijkt, ontstaat een hele nieuwe generatie van stadsmensen. Belust op beweging, op zoek naar dynamiek. Vlot, veelzijdig, ze wonen op alle continenten en zoeken naar producten die bij hun imago passen.

Chic, sportief, met de nieuwe 2008 biedt Peugeot naar eigen zeggen een rijk en gevarieerd alternatief in het B-segment. Met een lengte van slechts 4.16 m biedt de nieuwe 2008 de rijeigenschappen van een berline, de ruimte van een SW en de robuustheid van een SUV. Dankzij krachtige prestaties en unieke rijeigenschappen is de auto overal in zijn element, in het drukke stadsverkeer maar ook op buitenwegen. Stimulerend, multifunctioneel, de 2008 past zich aan de wensen van iedere klant aan.
De Peugeot 2008 zal eerst in Frankrijk (Mulhouse) gebouwd gaan worden daarna in China (Wuhan) en later ook in Brazilië (Porto Real).

Lees ook:Prijzen Peugeot 2008 bekend
Lees ook:Peugeot 308 – oud nummer – nieuw gezicht
Lees ook:Weer een schonere Peugeot, de 3008 Hybrid4
Lees ook:Peugeot geeft details voor haar nieuwe Traveller
Lees ook:Peugeot trots op haar nieuwe 308 SW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.