Parkeerhulp Ford zeer gevraagd…

Meer dan 100.000 orders voor Ford Active Park Assist vormt kennelijk het overduidelijke bewijs dat fileparkeren een grote uitdaging is voor vele automobilisten.
Inmiddels heeft Ford de productie van deze apparatuur verdrievoudigd die de optimale stuurhoek berekent en de auto vervolgens handsfree inparkeert. Ford stelt dat Active Park Assist zorgeloos inparkeren garandeert en dat je met een druk op de knop in de kleinst mogelijke ruimte kunt parkeren zonder al te veel risico op schade aan de auto of diens onmiddellijke omgeving.
Sinds de voorziening eind 2010 werd geïntroduceerd op de nieuwe C-MAX en Grand C-MAX, zijn er alleen al in Europa in totaal 102.460 orders geplaatst. Voor deze modellen was dit derhalve 33 procent van de kopers. Ook twintig procent van de kopers van de vorig jaar op de markt verschenen nieuwe Ford Focus, hebben voor Active Park Assist gekozen.
Een derde van de Europese automobilisten die vorig jaar door Ford zijn ondervraagd, gaf toe dat zij problemen hadden met fileparkeren. Velen zeiden dat dit hun meer stress bezorgde dan een bezoek aan de tandarts.

Lees ook:Ford’s succesvolle anti-stressmiddel!
Lees ook:Ford komt met Techno Line najaarsactie…..
Lees ook:Nieuwe Ford Fiesta; scherpe prijzen en levering…
Lees ook:Uber-Ford; de Atlas Concept!
Lees ook:Ford’s nieuwe Mondeo; de prijs is bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.