Ford komt met Techno Line najaarsactie…..

Ford stimuleert de verkopen van haar modellen traditioneel weer met een uitgebreide keuze aan zeer aantrekkelijke optiepakketten. Deze worden door de succesvolle fabrikant aangeduid als Techno Lines en bieden Ford-kopers de nodige voordeeltjes.
Men levert Techno Lines voor de Fiesta, Focus, (Grand)C-MAX en Mondeo. De keuze uit Techno Lines is ruim en de prijzen zijn verrassend scherp. Een greep uit het aanbod:
Techno Line X-Pack – Ford Fiesta
Het Techno Line X-pakket voor de Ford Fiesta biedt voor de geringe meerprijs van €495,- een grote hoeveelheid voorzieningen zoals een automatisch dimmende binnenspiegel, automatische airconditioning, automatisch inschakelende dimlichten, Bluetooth®, Voice Control, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrische voorruitverwarming, parkeersensoren achter, een regensensor en een audiosysteem met CD-speler, AUX- en USB-aansluiting.

Techno Line Easy Driver – Ford Focus
Het Techno Line Easy Driver-pakket voor de Ford Focus biedt voor de meerprijs van slechts €495,- het geavanceerde Active Park Assist en Active City Stop. Daarnaast elektrisch inklapbare buitenspiegels en parkeersensoren rondom.

Techno Line Navigatie – Ford Focus en (Grand) C-MAX
Voor de meerprijs van €495,- levert Ford een geavanceerd, geïntegreerd, navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm, Bluetooth®, Voice Control en een USB-aansluiting.

Techno Line Business Pack – Ford Mondeo
Het Techno Line Business pakket voor de Ford Mondeo biedt voor de meerprijs van €995,- een geavanceerd touchscreen navigatiesysteem met 7-inch kleurenscherm, Bluetooth®, Voice Control, parkeersensoren rondom, een radio/CD-/MP3-speler en een USB-aansluiting.

Lees ook:Ford komt met ECOnetic Lease
Lees ook:Ford brengt nieuwe Focus ST-Line 182(PK) in 2017
Lees ook:Ford brengt aantrekkelijke ST-Line
Lees ook:Ook actiemodellen bij Ford
Lees ook:Ford komt met aantrekkelijk actiemodel; Fiesta Style!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.