Ford komt met ECOnetic Lease

Ford maakt naar eigen zeggen, het zakelijk autorijden nu aantrekkelijker met Ford ECOnetic Lease: een nieuwe lijn van extra rijk uitgeruste modellen. ECOnetic Lease biedt de zakelijke rijder een zeer complete auto van de zaak tegen scherpe leasetarieven en een lagere bijtelling.
Het aanbod van Ford modellen met een gunstige bijtelling was al zeer breed. Niet alleen de Ford Fiesta ECOnetic in de 14% bijtellingcategorie, maar ook de nieuwe Ford Focus met maar liefst 35 uitvoeringen in de 20% bijtellingcategorie en de Ford C-MAX én Ford Mondeo ECOnetic met 20% bijtelling maken het modelaanbod duurzaam en extra aantrekkelijk voor de zakelijke rijder. ECOnetic Lease maakt de keuze voor een zakelijke Ford nu nog aantrekkelijker.
De Ford Fiesta, Focus, C-MAX, Grand C-MAX en Mondeo ECOnetic Lease modellen zijn gebaseerd op de Trend en/of de Titanium uitvoeringen en zijn standaard voorzien van de door de zakelijke rijder meestgevraagde opties. Welke dat zijn, verschilt per model: van Bluetooth® en Voice Control voor de Fiesta tot navigatie, parkeersensoren, automatisch inparkeren, een achteruitrijcamera, elektrisch inklapbare buitenspiegels, keyless entry en adaptieve koplampen voor modellen daarboven.
De naam van deze bijzondere nieuwe zakelijke modellenlijn verwijst naar Ford’s ECOnetic Technology-programma: een totaalpakket van duurzame technologieën waarmee Ford het brandstofverbruik en de gebruikskosten van zijn auto´s tot een minimum beperkt. Dat maakt alle ECOnetic Lease uitvoeringen zo efficiënt mogelijk, voor zo laag mogelijke fiscale bijtelling. De ECOnetic Lease modellen zijn primair bestemd voor zakelijke klanten.

Lees ook:Ford brengt extra rijk uitgeruste modellen…
Lees ook:Ford Fiesta; nu ook met 1,5 liter TDCi motor
Lees ook:Ford verfijnt de Fiesta
Lees ook:Fiesta Titanium voor de zakelijke rijders…
Lees ook:Ford’s duurzame zege!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.