Klomp-vloot geveild weer de weg op…

Klomp vervoer 1Een touringcar, een bedrijfswagen, auto-kinderstoelen en diverse kunstobjecten. Deze items van Klomp worden op dit moment door Troostwijk geveild. Volgens veilingmeester Frank Adam van Troostwijk Veilingen moeten de voertuigen binnenkort weer op de weg te zien zijn. “Ze moeten snel weer doen waar ze goed in zijn: veilig en comfortabel mensen van A naar B brengen. De 400 chauffeurs van Klomp Groepsvervoer BV hebben dat jarenlang met veel liefde en plezier voor leerlingen, instellingen en ouderen gedaan”.
Klomp kwam in problemen door het verlies van een aantal contracten. De laatste twee voertuigen worden nu door Troostwijk Veilingen aangeboden aan andere busondernemingen en vervoersmaatschappijen. Adam: “Ik verwacht belangstelling in heel Nederland en zelfs uit veel andere landen in Europa. Wij brengen kopers en verkopers uit de hele wereld bij elkaar door online te veilen. Maar ik hoop natuurlijk dat ze in de regio’s door dezelfde chauffeurs gebruikt gaan worden. Als wij daaraan kunnen bijdragen is dat mooi.” Op de kijkdag zijn overigens ook oud-medewerkers van harte welkom, volgens de veilingmeester.
De online veiling is reeds gestart en sluit op 22 juli a.s. De bezichtiging van de veiling-items is op 20 juli a.s. aan de Galvanistraat 14-3 in Ede

Lees ook:Speciale veiling van transportmiddelen…bij Troostwijk!
Lees ook:Nieuwe Nederlandse online autoveiling gelanceerd
Lees ook:Nieuwe manier van werken bij BCA Autoveiling…
Lees ook:Troostwijk veilt exclusiviteit in oktober…
Lees ook:Troostwijk veilt rolstoelbussen en andere zaken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.