Troostwijk veilt exclusiviteit in oktober…

Troostwijk Veilingen organiseert de online veiling van 53 exclusieve young- en oldtimers. Voor de liefhebber is de kijkdag op 20 oktober zeker een plekje in de agenda waard. Want wat te denken van een een Mercedes Benz 220A Coupe uit 1955 of een BMW Sports Convertible uit 1939? Het draait echter niet alleen om de oldtimers, ook modernere auto’s komen aan bod. Zoals een Ferrari Testarossa uit 1991 of een Porsche Heynsdyk 2500SF Roadster uit 2010. De online veiling is 6 oktober van start gegaan en sluit 24 oktober a.s. De kijkdag vindt plaats op 20 oktober van 10:00 tot 16:00 uur in Schiedam.

Martijn van Schie, veilingmeester bij Troostwijk, vertelt: ‘Alle auto’s beginnen met een openingsbod van 10 euro; zo kan iedere autoliefhebber, jong en oud, zijn slag slaan op deze veiling. En welke keuze je ook maakt, je zult altijd de aandacht trekken op de weg.’ Zo zijn er snelle sportwagens als een Dodge Viper cabrio, Chevrolette Corvette Stingray en Lamborghini Jalpa. Daarnaast vind je ook bolides die wellicht wat minder hard gaan, maar zeker opvallen door hun unieke uiterlijk. De grijze Nash Ambassador Super Brougham Coupe uit 1948 bijvoorbeeld. Of een knalgele Jaguar sportlimousine.

De online veiling is gestart op 6 oktober jl. en sluit op 24 oktober a.s.
De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 20 oktober van 10:00-16:00 uur
Locatie: Fokkerstraat 505 – 3125 BD Schiedam

Lees ook:Speciale veiling van transportmiddelen…bij Troostwijk!
Lees ook:Klomp-vloot geveild weer de weg op…
Lees ook:Troostwijk veilt rolstoelbussen en andere zaken…
Lees ook:Freaken in een Corvette Stingray…
Lees ook:Nieuwe Nederlandse online autoveiling gelanceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.