Subaru showt Impreza-concept

Subaru Impreza Concept 2016Subaru zal tijdens de 44e editie van de Tokyo Motor Show 2015 (publieksdagen van 30 oktober tot 8 november) twee wereldprimeurs onthullen. Tevens komt het merk met maar liefst vier nieuwe productiemodellen en zijn er modelaanpassingen voor de Forester en de Subaru XV te zien.
Het thema op de Subaru-stand is dit jaar ‘New Subaru Story’. Door auto’s te bouwen die invulling geven aan Subaru’s ‘Enjoyment and Peace of Mind’, wil het Japanse merk zijn klanten meer dan ooit de ingrediënten bieden waarmee zij hun eigen verhaal kunnen schrijven. Auto’s dus, die hun eigenaren altijd en overal bijstaan op welke trip dan ook.
Onder de getoonde noviteiten bevinden zich twee wereldpremières. De eerste, de Subaru VIZIV Future Concept, geeft invulling aan Subaru’s toekomstvisie als het gaat om autonoom rijden. Het model combineert de techniek die daar voor noodzakelijk is met belangrijke veiligheidsvoorzieningen. De tweede grote primeur komt op naam van de Impreza 5-deurs Concept, een design study van de volgende generatie Impreza. Subaru toont ook de SporVita Series – speciale uitvoeringen van de WRX S4 en Legacy B4 – de S207 – een bijzondere uitvoering van de WRX STI – en vernieuwde versies van de Forester en Subaru XV.

Lees ook:Subaru Impreza; primeur in New York!
Lees ook:Promofilm van de nieuwe Subaru Impreza
Lees ook:Subaru introduceert nieuwe Impreza sedan!
Lees ook:Subaru komt met nieuwe Impreza
Lees ook:Subaru vertelt wat de nieuwe Impreza kost…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.