Subaru vertelt wat de nieuwe Impreza kost…

Impreza 2018 - drivingSubaru heeft de prijzen van de nieuwe Impreza bekendgemaakt. De nieuwe vijfdeurs hatchback in het C-segment wordt leverbaar in drie uitvoeringen. De reeks begint met de € 27.595,- kostende 1.6i Pure en loopt door tot € 34.595,- voor de zeer complete Premium-uitvoering. De 1.6i Comfort kost € 31.395. Welke versie ook wordt gekozen; symmetrische vierwielaandrijving, Lineartronic automaat en Subaru’s innovatieve en bekroonde EyeSight-hulpsysteem zijn standaard.

De nieuwe Subaru Impreza maakt deel uit van een belangrijk productoffensief van het Japanse merk. Recent is de Forester vernieuwd, in het laatste kwartaal van dit jaar komen de volledig nieuwe Impreza en Subaru XV naar Nederland. Beide modellen zijn gebouwd op Subaru’s nieuwe Global Platform, dat stijver en veiliger is. Dankzij het platform biedt de Impreza veel rijplezier, veel binnenruimte en een hoge mate van passieve en actieve veiligheid.

Veilig en met een rijke standaarduitrusting, dat is de nieuwe Impreza. De Pure, de instapversie van de reeks, beschikt reeds over Apple Car Play, DAB+-radio, volautomatische airconditioning en een bluetooth carkit met stuurwielbediening. Veiliger, ruimer, completer en met meer rijplezier op pad is in deze klasse nauwelijks mogelijk.

Na de Pure komt de Comfort. Ook veilig, nog completer. Hij is voorzien van meesturende LED-koplampen, achteruitrijcamera, keyless access en een Advanced Safety Pack met grootlichtassistent, omgevingsradar achter en automatisch dimmende binnenspiegel. De top of the line-versie heet Premium. Die uitvoering heeft alles van de Comfort aangevuld met 18-inch lichtmetalen wielen, dorpelverbreders, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, lederen bekleding, elektrisch schuif/kanteldak en geïntegreerd grootscherm navigatie met TomTom Maps.

De Impreza-reeks begint met de 1.6i Pure van € 27.595,-, de 1.6i Comfort kost € 31.995,- en de zeer complete Premium-uitvoering vraagt een investering van € 34.595,-. Full Operational Lease kan vanaf € 459,- excl. BTW per maand, tarief gebaseerd op 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar. Drie jaar garantie is standaard op elke Subaru, de garantietermijn uitbreiden tot vijf jaar is mogelijk. De orderboeken zijn inmiddels geopend, de levering van de nieuwe Impreza start in het vierde kwartaal van dit jaar.

Lees ook:Promofilm van de nieuwe Subaru Impreza
Lees ook:Nieuwe Outlander nu in de showroom bij Subaru
Lees ook:Subaru Impreza; primeur in New York!
Lees ook:Subaru komt met nieuwe Impreza
Lees ook:Subaru showt Impreza-concept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.