BDU kiest opnieuw voor MAN

01-aflevering-BDUKoninklijke BDU is al sinds mensenheugenis een begrip in de media- en printindustrie. De sinds 1871 in Barneveld gevestigde onderneming heeft zijn goede reputatie naar eigen zeggen te danken aan flexibiliteit en kwaliteit. Deze sleutelbegrippen heeft het bedrijf hoog in vaandel en ze spelen ook een belangrijke rol bij de keuze van nieuwe bedrijfsvoertuigen. Niet voor niets kiest Koninklijke BDU vol overtuiging voor MAN.

Koninklijke BDU wordt gevormd door de houdstermaatschappij BDU Holding en de werkmaatschappijen BDUmedia en BDUprint. Het bedrijf is al 143 jaar gespecialiseerd in het creëren, exploiteren en produceren van media. De omvang van BDU en de diverse bedrijfsactiviteiten vergen een strakke logistieke planning.
Het wagenpark van BDU bestaat al jaren uit twee MAN-trucks, die nu zijn vervangen door twee gloednieuwe MAN’s TGM 26.290 6×2-4 BL met vaste opbouw. Beide TGM’s zijn voorzien van een ‘Roordink-carrosserie’, geleverd door de carrosserieafdeling van Roordink Bedrijfswagens in Veenendaal. Volgens BDU zijn die MAN’s zo goed en is de organisatie van het Duitse truckmerk zo professioneel, dat men geen enkele aanleiding ziet voor een andere fabrikant als MAN te kiezen.

Lees ook:GVB kiest voor MAN
Lees ook:MAN levert vijf trucks aan Balvert Nieuwkoop!
Lees ook:Autokraanspecialist Balvert kiest voor MAN
Lees ook:MAN’s bij Veenstra/Fritom krijgen goed rapportcijfer…
Lees ook:Tatra en Tsjechische Defensie-Uni sluiten contract….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.