MAN’s bij Veenstra/Fritom krijgen goed rapportcijfer…

Veenstra|Fritom Logistic Solutions in het Friese Heeg rijdt sinds een aantal maanden met twee MAN TGX 18.440 BLS 4×2 ‘Efficientline 2’ trekkers. Sinds de ingebruikname van de trucks legden de beide MAN trucks inmiddels totaal al ruim 100.000 kilometer af. Reden genoeg voor een eerste evaluatie van de ervaringen met de beide MAN trucks.
Veenstra|Fritom maakt voor het dagelijkse nationale en internationale transport gebruik van vijfennegentig trucks. Veenstra|Fritom heeft een multi-merken beleid en daarbij is MAN een nieuw merk in de vloot.

Veenstra|Fritom houdt de trucks strak in de gaten met het monitoren van het verbruik. Als nieuw merk in de vloot ligt de focus vol op de nieuwe MAN trucks. De cijfers die de MAN trucks laten zien over de eerste 100.000 kilometer, stemmen het bedrijf tevreden. De trucks zijn uitgerust met de 12,4 liter D26 krachtbron met 440 pk en de MAN TipMatic geautomatiseerde 12-versnellingsbak. De beide MAN trucks worden ingezet in het internationale vervoer door heel Europa. Voor Veenstra|Fritom staan de prestaties voorop, maar een truck moet in een vloot ook de goedkeuring van de chauffeurs krijgen. Zeker in het internationale transport ligt de lat hoog.
 
Veenstra|Fritom is onderdeel van de Fritom Group. De Fritom Group is een logistieke dienstverlener met 7 zelfstandige werkmaatschappijen met 11 vestigingen verdeeld over Nederland. Fritom is actief in de divisie: Transport en Forwarding, Warehousing en Liquid Food. Op de lijst van Top 100 van logistieke dienstverleners in Nederland neemt Fritom de 25e plaats in.

Lees ook:MAN’s bij Van Tiel Transport…
Lees ook:MAN’s voor Alblas
Lees ook:Mercedes levert superschone truck af…
Lees ook:MAN’s voor Dé-Gé Transport
Lees ook:Veertien MAN’s voor DeliXL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.