Traffic Radio

Logo GlasGarageGlasGarage, dé autoruitspecialist van Nederland, is toegetreden tot het partnernetwerk van dé verkeerszender Traffic Radio. GlasGarage en Traffic Radio gaan gezamenlijk hun zakelijke propositie in mobiliteitsland verder uitbouwen. GlasGarage heeft met ruim 125 professionele vestigingen in Nederland het grootste netwerk in de branche.

“We hebben onlangs al een samenwerking met dé autoverzekeraar Allsecur gesloten, wat nu een vervolg krijgt met dé specialist in autoruiten. Leuk dus dat nu ook dé autoruitspecialist en dé verkeerszender elkaar weten te vinden. Daarnaast hebben we beiden kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, dus ook op die vlakken passen we als partners uitstekend bij elkaar”, aldus Jaco Bal van Traffic Radio.
Michel Lebbink, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij GlasGarage: “Traffic Radio is een vooruitstrevend platform met een voor ons interessante doelgroep. We sluiten ons graag aan bij een partner met verfrissende ideeën en een interessant netwerk van aangesloten partners. We delen als bedrijven dezelfde groei-ambities en de drive om klanten/luisteraars het beste van het beste aan te bieden”.

Lees ook:Traffic Radio en VerkeersInformatieDienst slaan handen ineen…
Lees ook:Samenwerking Traffic Radio en VID
Lees ook:Allsecur sponsor Traffic Radio
Lees ook:DJ Rick van Velthuysen nu bij Traffic Radio
Lees ook:Journalisten krijgen spreekbuis via Traffic Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.