Samenwerking Traffic Radio en VID

Traffic Radio, dé verkeerszender van Nederland, en de VerkeersInformatieDienst (VID) hebben hun samenwerking verder geïntensiveerd. Om automobilisten nog beter te informeren over de actuele situatie in het verkeer, zijn er twee compleet nieuwe verkeersapps voor iPhone en Android ontwikkeld.
Via de Traffic Radio verkeersapps kan onderweg geluisterd worden naar Traffic Radio, voor de meest actuele verkeerssituatie op de Nederlandse wegen, maar ook is via de apps direct de actuele verkeersinformatie van de VID beschikbaar.
Broadcast Partners ontwikkelde de twee nieuwe apps, die zowel voor de iPhone als Android toestellen gratis verkrijgbaar zijn.
Traffic Radio verzorgt in samenwerking met de VID elke file-dag een live verslag van de spits in het programma Traffic Radio LIVE!
Traffic Radio LIVE! is het enige programma op de Nederlandse radio waar het echt om de spits draait. Traffic Radio LIVE! is elke file-dag in de ochtend- en avondspits (07.00 – 9.00 en 16.00 – 18.00 uur) te beluisteren op Traffic Radio. In samenwerking met de VID wordt een verkeersprognose afgegeven en worden automobilisten 2 uur lang door de spits geloodst.

Ook buiten de spitsuitzendingen is de VID continue te horen op Traffic Radio met actuele verkeersupdates, wegwerkzaamheden en ander bijzonderheden in het verkeer.

Lees ook:Traffic Radio en VerkeersInformatieDienst slaan handen ineen…
Lees ook:DJ Rick van Velthuysen nu bij Traffic Radio
Lees ook:Traffic Radio live vanaf de BedrijfsautoRAI
Lees ook:Traffic Radio start Autosportshow
Lees ook:Winkelman op Wielen komt terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.