DJ Rick van Velthuysen nu bij Traffic Radio

Na een radiostilte van enkele maanden keert Rick van Velthuysen terug op de Nederlandse radio. De winnaar van de Gouden RadioRing 2014 is vanaf 1 juni a.s. in de ochtendspits te beluisteren op verkeerszender Traffic Radio. Van Velthuysen zal op geheel eigen wijze luisteraars van Traffic Radio door de spits loodsen in het programma Traffic Radio LIVE! Hij is elke filedag te tussen 07:00 en 09:00 uur in alle vroegte te beluisteren op dé verkeerszender van Nederland.

Rick van Velthuysen startte zijn radiocarrière als dj bij Radio Bollenstreek. Rick wilde meer zendtijd en ging vervolgens van de ene piraat naar de andere.
In 1985 maakt hij de overstap naar de KRO, waar hij onder meer een spelletjesprogramma ging presenteren. Een jaar later maakt hij furore bij de AVRO met de het programma Top Pop Radio. Vervolgens werd Rick in 1992 gevraagd als DJ bij Radio 538 en presenteerde daar vanaf de start van het station het succesvolle programma WeekendRick en later MiddenInDeNachtRick. In 2008 maakt Rick vervolgens de overstap naar Radio Veronica, waar hij tot december 2016 verschillende programma’s presenteerde.

In november 2014 won hij de Gouden RadioRing met zijn programma Rick in de Morgen.
Internetstation Traffic Radio, dé verkeerszender van Nederland, werd eind 2008 officieel geopend door minister president Mark Rutte.
Het station speelde hiermee in op de ontwikkeling dat in de toekomst steeds meer mensen radio zouden gaan luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg zou beschikken.

Elke filedag brengt Traffic Radio een live verslag de ochtend- en avondspits in het programma Traffic Radio LIVE!. Met de lekkerste muziek voor onderweg, de meest actuele verkeerssituatie, flitsers, OV-reisinfo, interviews en tips van medeweggebruikers. De middageditie van Traffic Radio LIVE! wordt elke filedag tussen 17:00 en 19:00 uur gepresenteerd door Job Dijk.

Lees ook:Traffic Radio en VerkeersInformatieDienst slaan handen ineen…
Lees ook:Rick Winkelman gaat horizontaal
Lees ook:Traffic Radio start Autosportshow
Lees ook:Winkelman op Wielen komt terug…
Lees ook:Samenwerking Traffic Radio en VID

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.