Traffic Radio en VerkeersInformatieDienst slaan handen ineen…

Dé verkeerszender van Nederland, Traffic Radio, en De VerkeersInformatieDienst (VID) hebben de handen ineen geslagen om automobilisten nog beter te informeren over de actuele situatie in het verkeer. Traffic Radio verzorgt in samenwerking met De VID elke file-dag een live verslag van de spits in het programma Traffic Radio LIVE!
Traffic Radio LIVE! is het enige programma op de Nederlandse radio waar het echt om de spits draait. Traffic Radio LIVE! is elke file-dag in de ochtend- en avondspits (07.00 – 9.00 en 16.00 – 18.00 uur) te beluisteren op Traffic Radio. In samenwerking met De VID wordt een verkeersprognose afgegeven en worden automobilisten 2 uur lang door de spits geloodst.
Ook buiten de spitsuitzendingen is De VID continue te horen op Traffic Radio met actuele verkeersupdates, wegwerkzaamheden en andere bijzonderheden in het verkeer.

In een speciale uitzending van Traffic Radio LIVE! op donderdag 1 november a.s. zal File-Jock Ron Lemmens tussen 7.00 en 09.00 uur, in het kader van de samenwerking, op Traffic Radio live verslag doen van het reilen en zeilen in de control room van De VID.
Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl) en onderweg via de mobiele telefoon. Hiervoor is onder meer een gratis iPhone app beschikbaar

Lees ook:Samenwerking Traffic Radio en VID
Lees ook:DJ Rick van Velthuysen nu bij Traffic Radio
Lees ook:Winkelman op Wielen komt terug…
Lees ook:Traffic Radio strikt Winkelman
Lees ook:Traffic Radio live vanaf de BedrijfsautoRAI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.