Qoros nieuwe sponsor Tafeltennissers….

Qoros-3-Sedan-fotoshowImage-3b275604-723684Qoros, het nieuwe Chinese automerk, gekondigde onlangs aan dat het zich als hoofdsponsor verbindt aan het 53e wereldkampioenschap tafeltennis, dat over twee jaar wordt gehouden in het Chinese Suzhou. Als enige sponsor uit de autobranche, zal Qoros tevens auto’s beschikbaar stellen. De officiële ondertekening van het contract vond onlangs plaats in Suzhou, de vijfde Chinese stad die het WTTC mag ontvangen.
Een aantal directieleden van het sterk op het westen gerichte autobedrijf woonden de sponsorceremonie bij.

De hoogwaardigheidsbekleders onthulden gezamenlijk een kristallen bol die de aftrap naar de start van het WK markeert. Tevens werd er een wedstrijd gelanceerd om een logo te ontwerpen voor het kampioenschap.
Tafeltennis is een van China’s meest populaire sporten en Chinese spelers hebben het WK gedomineerd in de afgelopen twintig jaar. De ceremonie werd bijgewoond door legendarische namen uit de tafeltenniswereld, waaronder Chen Qi, gouden medaillewinnaar op de Olympische Spelen van 2004 en Fan Ying, ​​lid van het Chinese vrouwen tafeltennisteam. Met hun aanwezigheid willen zij toekomstige generaties spelers inspireren.

Qoros is opgericht in 2007 en heeft haar hoofdkwartier in China. Een internationaal team van ervaren automotive-experts leidt de ontwikkeling van een reeks voertuigen met een eigen identiteit en een hoge mate van kwaliteit. De fabriek staat in Changshu, een regio die van groot belang is voor de snel groeiende auto-industrie in China. Qoros’ fabriek is een geheel nieuwe, zeer efficiënte en milieuvriendelijke assemblage faciliteit, waar momenteel serieproductie van de eerste auto van het merk, de Qoros 3 Sedan, wordt opgestart. Op de groeiende Chinese automarkt heeft Qoros een uitzonderlijke positie, met een merkidentiteit en productpositionering die zich duidelijk onderscheidt van de binnenlandse autofabrikanten en internationale joint ventures in China.

Lees ook:Qoros brengt derde productiemodel naar Geneve..
Lees ook:Qoros scoort op alle fronten
Lees ook:Qoros in Geneve
Lees ook:Nieuws van Qoros
Lees ook:Steeds meer zicht op Qoros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.