Handige app van Ohra

AB-OHRA-APP-iOS-rotatie-animatieVerzekeraar OHRA lanceerde onlangs een mobiele app die haar klanten direct en handig helpt bij pech onderweg. Bijvoorbeeld voor snel advies of de juiste schadehulp. Met de OHRA App kan schade in binnen- of buitenland direct mobiel worden geclaimd. De dekking van je verzekering checken of persoonlijke wijzigingen doorgeven kan ook. OHRA is de eerste die alle producten en diensten koppelt in één applicatie. De gratis app is te downloaden voor Android en iOS.
Die nieuwe app is niet alleen prettig voor klanten van OHRA, want ook iemand die geen klant is, kan de app handig gebruiken met alle adressen of telefoonnummers voor schadehulp, het doen van aangifte of het blokkeren van je bankpas als die is gestolen.

In de app worden alle verzekeringsvragen beantwoord en kan meteen actie worden genomen. Komt de gebruiker er niet uit, dan is het mogelijk om direct via de mobiele applicatie te bellen met de klantenservice van OHRA. Als iemand onverwacht schade of pech met de auto heeft, komt dit altijd ongelegen en is de behoefte aan snelle hulp het grootst. De nieuwe OHRA App helpt dan direct. Bijvoorbeeld met de ingebouwde navigatie zelf naar de dichtstbijzijnde auto- of glasschadehulp rijden of vervangend vervoer regelen. Via een in-app koppeling met de mobiele service van het Verbond van Verzekeraars is ook de groene kaart niet meer nodig bij het inschakelen van schadehulp.
AB-OHRA-APP-iOS-ambassadeHelaas worden veel mensen op vakantie in het buitenland nogal eens het slachtoffer van diefstal. Ook dan is de behoefte aan snelle hulp groot. Met de OHRA App zijn alle noodnummers direct bij de hand. Bijvoorbeeld voor het blokkeren van de bankpas of creditcard. De adressen en telefoonnummers van alle Nederlandse ambassades en consulaten staan in de app. Met de ‘click-to-call’ optie is direct telefonisch contact mogelijk.

Wegwijzer wat te doen bij een calamiteit, bij schade of pech voor alle verzekeringen en bankproducten.
Click-to-call om contact op te nemen met de klantenservice, een hulpdienst in binnen- of buitenland of de ambassade.
Voor klanten toegang tot en gegevens aanpassen in ‘Mijn OHRA’.
Alle producten in een app: de verzekeringen en bankproducten zoals auto-, caravan-, motor- en reisverzekering. Inboedel-, woon-, kostbaarheden- en opstalverzekering. Sparen, beleggen, lenen en hypotheken.

De nieuwe app van OHRA is nu gratis te downloaden voor Android (Google Play) en iOS (Apple Store). De software is ontwikkeld voor de smartphone, maar werkt ook prima op Android tablets en de iPad.

Lees ook:AutoTrack nu ook op Apple en Android Smartphones…
Lees ook:ŠKODA komt met serviceapp….
Lees ook:Nieuwe mobiele applicaties bij Parkmobile
Lees ook:Parkmobile brengt Android applicatie
Lees ook:Eco app van BK-Gas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.