Nieuwe mobiele applicaties bij Parkmobile

Mobiele parkeerprovider Parkmobile lanceerde onlangs de vernieuwde versie van de Parkmobile Android parkeerapplicatie in de Google Play Store. Deze app maakt betaald parkeren mogelijk via GPS technologie. Er zijn nieuwe functionaliteiten aan de app toegevoegd die betaald parkeren via GPS nog slimmer en bovendien goedkoper maken; gekleurde tariefoverzichten per stad geven Android gebruikers de mogelijkheid om in één oogopslag een goedkoper parkeerplekje te vinden. Ook grafisch gezien heeft de app een flinke metamorfose ondergaan. Zo is de app nu geheel in Android’s Holo-stijl vormgegeven en volgt het de design-richtlijnen van Google. De vernieuwde Parkmobile app voor Android is gratis te downloaden en is reeds geschikt voor Android 4.2, minimale besturingssysteem vereiste is 2.1.

Met de Parkmobile applicatie hebben automobilisten zo de mogelijkheid om eenvoudig een parkeeractie aan en af te melden. De gebruiker opent de applicatie, controleert en bevestigt de parkeerzone en met een druk op het scherm staat hij of zij betaald geparkeerd. In de vernieuwde Android versie kunnen mobiele parkeerders favoriete zones toevoegen en die voorzien van een zelfgekozen naam, bijvoorbeeld Werk of Sportschool. Een andere nieuwe feature is dat de hoofdgebruiker van de app zelf meerdere kentekens kan toevoegen aan het account, zodat het mogelijk wordt om met één account meerdere auto’s te parkeren. De vernieuwde Android applicatie is in meer dan 50 Nederlandse steden te gebruiken en gratis te downloaden in de Google Play Store.

Tariefoverzicht per stad: Klanten kunnen van de steden waar Parkmobile actief is een overzicht zien waar, en voor welk tarief, betaald parkeren geldt. Dit wordt aangegeven via zes verschillende kleurcategorieën. Zo kan de gebruiker eenvoudig zien of parkeren in een straat verderop misschien goedkoper is. De zes verschillende kleuren geven de volgende prijscategorieën aan:

€ 0 – € 0,99 per uur
€ 1 – € 1,99 per uur
€ 2 – € 2,99 per uur
€ 3 – € 3,99 per uur
€ 4 – € 4,99 per uur
€ 5, – en hoger

Lees ook:Parkmobile app voor Windows Phones
Lees ook:Parkmobile brengt Android applicatie
Lees ook:Lachen bij versierde parkeermeters…
Lees ook:Parkmobiel update Windows applicatie
Lees ook:Parkmobile; nu ook voor Windows!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.