ŠKODA komt met serviceapp….

Er is een reisgenoot die alle waarschuwingslampjes van een ŠKODA kent, die doe-het-zelf tips geeft, autoproblemen in vijf talen kan vertalen, die altijd weet waar het dichtstbijzijnde tankstation is en helpt in het geval van pech. Die reisgenoot is de ŠKODA service app, en hij is nu gratis te downloaden voor zowel Apple als Android smartphones.(Helaas niet voor Win.phones…)
De ŠKODA service app is een altijd wakkere en betrouwbare reisgenoot. Om te beginnen weet hij veel. Onder de button ‘dashboard’ geeft hij een overzicht van alle waarschuwingslampjes: zo weet de bestuurder snel wat er eventueel aan de hand is en wat er aan te doen is. Ook heel handig zijn de ‘Doe-het-zelf’ tips. Hiermee ontdek je snel hoe je een wiel wisselt of het oliepeil meet.

De ŠKODA service app is ook een reisgenoot die de weg kent. De Brandstof locator wijst bijvoorbeeld de weg naar het dichtstbijzijnde tankstation. Zelfs een CNG (aardgas) station is op deze manier snel te vinden. Uiteraard is er ook een Dealerlocator in de app opgenomen. Via Wifi of GPS is een nabijgelegen ŠKODA-dealer zó gevonden. Maar op afstand is met de app ook snel een werkplaatsafspraak bij de eigen dealer in te plannen.

Ook bij een onverhoopt schade- of pechgeval is de ŠKODA service app een reisgenoot waar je wat aan hebt. Onder de button ‘Meld schade’ zijn direct de benodigde schadeformulieren (ook van de tegenpartij) in te vullen. Indien nodig is ook het Mobiliteitsservicenummer van ŠKODA via de app te bellen; niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. En is een afspraak bij de ŠKODA-dealer snel gemaakt voor bijvoorbeeld het laten vervangen een ruit of het verhelpen van een schade.

Zeker in het buitenland kan het nog wel eens lastig zijn om een probleem met de auto op de juiste manier onder woorden te brengen. Daarom heeft de ŠKODA service app een handig vertaalfunctie. De meest voorkomende autoproblemen zijn hier beschikbaar in vijf talen: Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Lees ook:Noordelijke monteurs scoren goed voor Skoda-dealers…
Lees ook:ŠKODA – aantrekkelijker Private Lease prijzen….
Lees ook:Skoda voert actie in November…
Lees ook:Skoda’s dashboardsticker
Lees ook:ŠKODA onthult Kodiaq via livestream….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.