AutoTrack nu ook op Apple en Android Smartphones…

R142AutoTrack is sinds vorige week ook toegankelijk via een app voor Apple en Android smartphones. De missie van AutoTrack is volgens de aanbieder zelf duidelijk, namelijk de consument een betrouwbaar platform bieden zodat hij zorgeloos kan zoeken naar een andere auto. Met de realisatie van de AutoTrack-app is deze missie weer een stap dichterbij.

Om de behoefte van gebruikers tegemoet te komen en voldoende flexibiliteit te bieden heeft AutoTrack zich gebogen over een solide mobiele oplossing. De eerste stap in deze mobiele propositie was een nieuwe en gebruiksvriendelijke versie van de mobiele website, die voldoet aan de behoefte van informatievoorziening. Na de introductie hiervan, in maart 2013, lanceert AutoTrack nu een app voor zowel Apple en Android gebruikers.

AutoTrack is ontstaan in 2000 uit de vraag naar een onafhankelijk Nederlands advertentieplatform voor tweedehands auto’s. Sinds 2004 biedt de site naast occasions ook een uitgebreid assortiment aan nieuwe auto’s. AutoTrack.nl controleert structureel alle auto-advertenties voorafgaand aan de publicatie op haar site. Dat betekent dat alle objectieve informatie in de advertenties wordt gecheckt en waar nodig aangepast of verwijderd.

Lees ook:Autotrack; nu ook in Belgie online..
Lees ook:Ook AutoTrack zoekt de particulier
Lees ook:Nieuwe tool bij AutoTrack
Lees ook:Volvo app nu ook voor smatwatch….
Lees ook:Parkmobile brengt Android applicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.