Website voor schade-incasso van start…

sinds 1 oktober werkt website 112schade.nl met een kosteloze verhaalsservice voor particulieren voor materiële schade en/of letselschade.
Wanneer een automobilist ervoor kiest de auto uitsluitend te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA), dan is schade aan het eigen voertuig automatisch niet gedekt bij een aanrijding. Ook zal de eigen verzekeraar deze schade niet gaan verhalen op de tegenpartij (tenzij er een verhaalsbijstand- of rechtsbijstand verzekering is afgesloten). De automobilist zal in dat geval de schade zelf moeten gaan verhalen, dit blijkt vaak een lastige opgave omdat vakkennis ontbreekt en men meestal niet weet welke wegen te bewandelen.

Sinds 1 oktober jl. hoeft men niet meer zelf aan de slag, maar kunnen particulieren gratis gebruik maken van de diensten van website-aanbieder 112schade.nl.
Het achter deze naam schuil gaande bedrijf neemt geheel kosteloos de verhaalsactie van de materiële schade en/of de letselschade in behandeling , ongeacht bij welke verzekeraar of tussenpersoon men verzekerd is. Men beschikt over alle zaken en expertise om het verhaaltraject van begin tot eind vakkundig en snel te verzorgen, aangezien men naar eigen verklaring, nauw samenwerkt met gerenommeerde vakspecialisten.
Nadat de schade is ingediend en beoordeeld, wordt de verhaalsactie gestart en 90% van de door 112schade.nl in behandeling genomen schades wordt ook volgens de claim van het bedrijf daadwerkelijk verhaald.

Het uitbesteden van de verhaalsactie aan 112schade.nl is echt kosteloos en er worden achteraf dan ook geen kosten op het schadebedrag in rekening gebracht (zoals bij het “ no cure no pay” systeem). Klanten hebben 24/7 online inzage in het digitale dossier, en tevens is er de mogelijkheid telefonisch contact te hebben met de schadebehandelaar.

Wie er belangstelling voor heeft moet maar even naar de website gaan. En laat mij eens weten hoe het dan allemaal verloopt s.v.p.

Lees ook:Verzekeraars houden premiestijgingen Bonus/Malus buiten beeld
Lees ook:Schadevrije jaren geven gigantische korting op de autoverzekering
Lees ook:Vrijdag de 14e, redelijk veilig!
Lees ook:Verbond zet automobilist 1.000.000ste schade in ’t zonnetje
Lees ook:Hier moet je op letten bij het afsluiten van een autoverzekering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.