Subaru biedt vakantie-controles aan…

Subaru vakantiecheckElke zomer gaan miljoenen landgenoten op vakantie. De auto is bij tripjes in eigen land in negen van de tien gevallen het favoriete vervoersmiddel. Wie zijn vertier over de grens zoekt, kiest in ruim de helft van alle gevallen voor de auto. Duitsland en Frankrijk zijn nog steeds de populairste bestemmingen. Om zonder stress de vakantiebestemming te bereiken, is ook een goede voorbereiding van de auto essentieel. Dat kan met de Subaru Vakantiecheck. Van 20 mei tot 3 juni wordt tegen betaling van € 29,95 de auto op 20 vitale punten gecontroleerd. Voor leden van Mijn Subaru (www.mijn.subaru.nl/Vakantiecheck) is de controle gratis. Reizen in de zomer trekt een forse wissel op elke auto. De vaak zware belading, de hogere temperaturen en de belastende omstandigheden zoals files en het rijden door de bergen, verlangen veel van de techniek. Om zeker te weten dat die techniek klaar is voor de zomeruittocht, biedt iedere Subaru-dealer de Vakantiecheck. Tijdens een uitgebreide controle wordt elke Subaru, ongeacht bouwjaar en model, aan een minutieuze inspectie onderworpen op 20 belangrijke punten. Na die check is de auto of goedbevonden voor het grote Europareizen, of volgt een reparatieadvies.

Een ervaren en goed opgeleide Subaru-technicus controleert tijdens de Vakantiecheck remmen, ruitenwissers, verlichting, oliepeil, banden en het koelsysteem, zodat de veiligste auto’s in hun klasse ook qua betrouwbaarheid hun reputatie waarmaken. Tevens wordt gekeken of de auto’s met een trekhaak, goed in staat zijn om de extra last voort te trekken. Ook de is de Vakantiecheck een mooi moment om de Subaru Mobiliteits Service te controleren. Deze dienst biedt iedere Subaru-rijder en zijn inzittenden 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning bij pech onderweg. Ook de caravan valt onder de dekking en dat scheelt geld, want een aparte pechhulpverzekering voor de caravan is daarmee overbodig.

Subaru met caravan 1Is de auto goed bevonden en is de Mobiliteits Service op orde, dan rest niets anders dan het bekijken van de speciaal op de vakantie afgestemde Subaru-accessoires. Het zijn stuk voor stuk zaken die het leven in een auto en tijdens de vakantie aangenamer maken. Ook heeft de dealer tal van voorzieningen beschikbaar die in sommige landen verplicht in elke auto aanwezig moeten zijn. Denk aan reflecterende veiligheidshesjes, gevarendriehoek, brandblusser, reservelampen en een EHBO-doos. Na de Vakantiecheck is de auto zeker veilig en vertrouwd, precies zoals Subaru voor ogen heeft bij de ontwikkeling van zijn modellen. De Subaru Vakantiecheck kost € 29,95 en is gratis voor iedere Subaru-rijder die een speciale voucher aanvraagt op www.mijn.subaru.nl/vakantiecheck.

Lees ook:Vakantiechecks bij Subaru
Lees ook:Nog een week extra voordeel; bij Subaru!
Lees ook:Subaru komt in Geneve met de nieuwe XV
Lees ook:Proefrijden bij Subaru…
Lees ook:Subaru showt Impreza-concept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.