Proefrijden bij Subaru…

Een auto kopen behoort tot de belangrijkste aankoopbeslissingen in een mensenleven. Vreemd is dat niet. Bij het aanschaffen van een auto spelen geld en emotie een grote rol, is de keuzestress vaak enorm en bij een verkeerde aankoop, kost het gegarandeerd geld. Vaak veel geld. Des te bijzonderder is het dat veel autobedrijven halfbakken proefritten aanbieden. De Subaru-dealer heeft de oplossing. Daar kan een proefrit op maat worden gemaakt tijdens de Subaru Testdagen. Desgewenst offroad of met een caravan. De klant bepaalt.
Een proefrit op maat, wie wil dat nu niet? Subaru biedt die mogelijkheid tijdens de Subaru Testdagen die van 13 tot en met 31 maart worden gehouden bij Subaru-dealers verspreid door het land. De opzet van de testdagen is simpel: laat via Subarutestdagen.nl weten hoe jouw ideale proefrit eruit ziet, en de Subaru-dealer gaat aan de slag. Hij regelt de juiste auto en de ingrediënten die voor de koper belangrijk zijn om een goed oordeel over zijn nieuwe auto te kunnen vellen.

Het samenstellen van de ideale proefrit gaat ver. Wil een klant de krachtige Forester proberen met een caravan omdat hij vaak op vakantie gaat en zijn vierwieler als trekauto gebruikt, dan kan dat. Ligt het zwaartepunt bij het gebruik op meer snelwegkilometers, dan zal de dealer een route samenstellen voor de Outback, of een ander model naar wens, die zo’n proefrit zinvol maakt. Idem dito als grip en of veiligheid belangrijk zijn. Wordt er meer waarde gehecht aan rijden op onverhard, dan zal een offroadparcours op het testmenu staan.
Subaru heeft voor de ideale proefrit op de Subaru Testdagen gekozen om een zo goed mogelijk beeld van zijn modellen te kunnen schetsen en om de klant de mogelijkheid te bieden de auto te gebruiken zoals hij daadwerkelijk doet. Een nietszeggend rondje rond de kerk om tot een koopbeslissing te komen, behoort zo voorgoed tot het verleden.
De Subaru testdagen worden gehouden van 13 tot en met 31 maart. Aanmelden kan op Subarutestdagen.nl. Daar is tevens een overzicht te vinden van de deelnemende dealers.

Lees ook:Subaru trekt er met de caravan op uit…
Lees ook:Vakantiechecks bij Subaru
Lees ook:Subaru komt in Geneve met de nieuwe XV
Lees ook:Subaru Impreza; primeur in New York!
Lees ook:Subaru biedt vakantie-controles aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.