Nog een week extra voordeel; bij Subaru!

Subaru met luchthapperEen nieuwe Subaru met een extra scherpe prijs aanschaffen, wie wil dat niet? Voor de snelle beslisser loont het de moeite om voor 31 december a.s. de Subaru-dealer te bezoeken. Tot die tijd is namelijk groot voordeel te behalen. Per 1 januari 2017 verhoogt de overheid de BPM op nieuwe auto ‘s, door nog voor die datum een nieuwe Subaru Forester, Subaru XV, Levorg of Outback aan te schaffen, valt er een korting te verdienen die kan oplopen tot wel 3.500 euro. Voor de zakelijke automobilist is er bovendien extra bijtellingsvoordeel.
Een nieuwe Subaru biedt maximale betrouwbaarheid, optimale bescherming, en veel passieve en actieve veiligheid, onder meer door standaard vierwielaandrijving en EyeSight op de Levorg en de Outback. Maar de modellen van het Japanse merk hebben meer te bieden. Afhankelijk van het type, is er tot 31 december van dit jaar een enorm prijsvoordeel te behalen dat ligt tussen de 1.100 en 3.500 euro. Iedereen kan bij elke Subaru-dealer profiteren, zolang de deal maar voor de jaarwisseling wordt gesloten. Haken en ogen zijn er niet. Welke auto ook wordt gekozen, hij is nieuw, valt onder de reguliere fabrieksgarantie van drie jaar en hij is niet eerder geregistreerd geweest.
Voor de zakelijke rijder die een zo laag mogelijke bijtelling zoekt, valt er nog meer te profiteren. Voor deze groep kopers laat de lage aanschafprijs van 2016 zich combineren met het gunstige bijtellingspercentage dat per 2017 van kracht wordt. Daarmee kunnen de maandelijkse lasten voor de zakelijke rijder fors worden gedrukt. En is het dus dubbel zo aantrekkelijk om nu voor een nieuwe Subaru te kiezen.

Subaru OutbackNaast de financiële winst heeft de aanschaf van een Subaru meer voordelen. Iedere koper weet dat hij een auto kiest die tot de veiligste ter wereld behoort. Dat zeggen niet alleen de technici van Subaru, dat bewijzen ook onafhankelijke botstests in Europa, Japan en Amerika. De Subaru-dealer legt graag het hele jaar door de technische voordelen van een nieuwe Subaru uit. Maar wie maximaal wil profiteren van het prijsvoordeel, doet er verstandig aan om de dealer voor 31 december te bezoeken.

Lees ook:Nieuwe Outlander nu in de showroom bij Subaru
Lees ook:Subaru zet Levorg op de IAA
Lees ook:Extra ogen voor Subaru Levorg…
Lees ook:Subaru pakt uit in Rotterdam…
Lees ook:Subaru pakt de winst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.