Hoorn krijgt weer een Mazda-dealer; Pierre!

MAZDA PIERRE HOORNMazda Pierre is met ingang van 1 april j.l. de nieuwe dealer van het Japanse merk in Hoorn en omliggende regio. Het bedrijf, dat de activiteiten van de Fakkert Groep in dezelfde regio overneemt, is gevestigd aan De Factorij 57 in Zwaag, niet ver van afrit 9 van de A7. Het pand is zowel qua exterieur als interieur geheel aangepast aan de nieuwe huisstijl van Mazda.

Vanuit de nieuwe locatie kunnen bestaande en nieuwe klanten terecht voor nieuwe en gebruikte Mazda’s, maar ook voor al het onderhoud en schade. “We zijn in Hoorn ook ABS Autoschade hersteller”, vertelt John Pronk, directeur-eigenaar van Autobedrijf Pierre. “Als vestigingsmanager is Ronald Spaargaren aangesteld en vanaf nu kunnen we ook onze klanten in Hoorn de service bieden die we in onze bestaande vestiging in Heerhugowaard gewend zijn”.

De nieuwe vestiging in Hoorn is de tweede locatie van Autobedrijf Pierre, dat al ruim 40 jaar Mazda-dealer is en ook actief is aan de Nijverheidsstraat 8 in Heerhugowaard. “De combinatie van de goede naam van ons bedrijf en de reeks succesvolle modellen die Mazda de laatste jaren op de markt heeft gebracht heeft ervoor gezorgd dat de tijd rijp is om een tweede vestiging te openen”, vervolgt Pronk. “Met de opening van de nieuwe vestiging zal ons bedrijf ook een naamswijziging doorvoeren. Na ruim veertig jaar wordt de naam veranderd in Mazda Pierre, om zo nog nadrukkelijker de verbondenheid met ons sterk aan populariteit winnende Japanse merk aan te geven. Tegelijkertijd zal ook de website aan de nieuwe naam en tweede vestiging worden aangepast”.

Lees ook:Mazda heeft een nieuwe Leidse dealer
Lees ook:De een zijn dood is….
Lees ook:Groningen krijgt nieuwe Jaguar-LandRover-dealer…
Lees ook:Barten expandeert met Nissan…
Lees ook:Nissan; nu ook in Oosterhout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.