Groningen krijgt nieuwe Jaguar-LandRover-dealer…

Jaguar Land Rover past haar dealernetwerk aan in Groningen. De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden. Per 1 september neemt Van Mossel Automotive Groep Geba Auto over. Door deze overname zal een nieuwe Jaguar Land Rover vestiging worden toegevoegd aan de huidige twee Van Mossel Jaguar Land Rover vestigingen. Na de overname zal de vestiging verder gaan onder de naam Van Mossel Jaguar Land Rover Tynaarlo.

Geba Auto was officieel Land Rover dealer en al jaren het vertrouwde gezicht voor Land Rovers in regio Groningen en Drenthe. Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: “Door de toevoeging van deze vestiging aan ons autobedrijf bevinden we ons voortaan op drie strategische locaties in Drenthe, Overijssel en Gelderland met de merken Jaguar en Land Rover. We zijn verheugd te kunnen melden dat we naast het mooie merk Land Rover ook direct het merk Jaguar mogen gaan voeren vanuit deze vestiging. Wij zijn zeer trots om hiermee aan de slag te gaan. Als ambitieus en internationaal georiënteerd familiebedrijf geloven wij sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we onze klanten het totale gamma in automobiliteit kunnen bieden. De vestiging zelf kent een bekwame groep vakmensen met relevante ervaring. En, zeker niet onbelangrijk: zij hebben passie voor auto’s en zetten zich vanaf heden graag voor 100% in voor onze groep.”

De huidige Algemeen Directeur van Geba Auto, Mattijn Gelissen onderschrijft de krachtenbundeling: “Ik ben verheugd te kunnen melden dat ik mijn bedrijf kan overdragen aan Van Mossel Automotive Groep; ik weet zeker dat mijn geweldige team in goede handen is. De klanten blijven verzekerd van de service en klantgerichtheid temeer omdat het volledige team zal blijven. Daarnaast kunnen de klanten profiteren van de overige diensten die onder de groep vallen.” Eric Berkhof vult aan: “Uiteraard zijn wij Mattijn Gelissen en zijn vader Anton dankbaar voor het goede ondernemerschap tijdens het ruim 43 jaar durende dealerschap van Land Rover. Mede hierdoor zijn wij overtuigd van de continuïteit van dit mooie bedrijf.”

Lees ook:Van Mossel neemt Citroën Amsterdam over…
Lees ook:Nederlandse overname Belgisch leasebedrijf…
Lees ook:Jaguar LandRover tevreden…
Lees ook:Jaguar en Land Rover in Den Haag naar Romijn
Lees ook:Jaguar Land Rover gaat testen in Dubai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.