Kreijne nu ook in Mazda actief…

Kreijne_Amersfoort_nov14_nl_jpg72Sinds 22 november jl. is Autobedrijf Kreijne de nieuwe Mazda-dealer voor Amersfoort en omliggende regio. Naast het Mazda dealerschap in die plaats wordt Kreijne ook erkend Mazda-reparateur in Hilversum aan de Franciscusweg 355. Het betreffende rayon strekt zich uit van Nederhorst den Berg tot Leusden en Maarn en van Huizen tot Hilversum en Loosdrecht. Kreijne neemt de activiteiten over van Koops en zal opereren als full-service dealerbedrijf.
Autobedrijf Kreijne is al vele jaren dealer van Suzuki en Skoda. Vanaf nu kunnen ook alle Mazda-rijders uit de genoemde regio bij Kreijne aan de Maanlander 7 terecht voor alle service, aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoudswerkzaamheden, reparaties en afhandeling van garantie. Een eigen lease- en verhuurmaatschappij, eigen tankstation en eigen occasionlabel maken Autobedrijf Kreijne tot een complete mobiliteitspartner.

Autobedrijf Kreijne is een echt familiebedrijf. Na de start in 1928 met Gerrit Kreijne en de opvolging in 1968 door zijn zoon Henk is de huidige leiding in handen van de derde generatie Kreijne. Samen met zijn broer Gert nam Kees Kreijne het stokje in 1986 over en heeft het bedrijf een enorme vlucht genomen. De kernwaarden werden bewaakt én met veel passie uitgedragen: het dorpse karakter, de persoonlijke benadering en het meedenken in oplossingen. Inmiddels is ook de vierde generatie bij het bedrijf betrokken.
De opening van de nieuwe Mazdadealer in Amersfoort komt op een goed moment. Iets meer dan een maand geleden maakte Mazda zijn cijfers bekend over het derde kwartaal van 2014. Die lieten een verkoopstijging zien van 19 % vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Lees ook:Kreyne ook Mazdadealer voor Hilversum e.o.
Lees ook:Jonker Amersfoort – Mazda dealer
Lees ook:Mazda heeft nieuwe Zaanse dealer…
Lees ook:Mazda heeft een nieuwe Leidse dealer
Lees ook:Hoorn krijgt weer een Mazda-dealer; Pierre!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.