Actie Rotel slaat aan

De fraaie showroom van Rotel Auto's Breda is deze weken extra feesgtelijk aangekleed..

De fraaie showroom van Rotel Auto's is deze weken extra feestelijk aangekleed Er bleek flinke belangstelling te bestaan voor de nieuwe Mazda's en gebruikte autovoorraad van de Bredase Mazdadealer.

Het is al weer een kwart eeuw geleden dat het bekende autodealerbedrijf Rotel Auto’s uit Breda werd opgericht. In 1984 werden de fundamenten gelegd voor wat nu een kwalitatief hoogwaardig Mazda-dealerbedrijf mag worden genoemd. En daarom ging men bij Rotel deze maand van start met een hele reeks opvallende activiteiten om elke inwoner van Breda te laten profiteren van deze feestelijke gebeurtenis.  

Vanaf begin van deze maand is het feest bij de jubilerende Mazda-dealer en dat is zowel in de media breed uitgemeten maar ook goed te zien aan de fraai ingerichte showroom. Met diverse ‘zilveren’ elementen wordt aandacht gevraagd voor het ‘feestje’ dat bij de jubilaris wordt gevierd. En dat feest is niet bedoeld om zomaar even aandacht te vragen voor het 25-jarig bestaan. Met aansprekende acties en flink voordeel voor bezoekers aan het fraaie dealerbedrijf aan de Huifakkerstraat 6 in Breda werd het eerste deel van de festiviteiten luister bij gezet. En dat sprak aan, want de belangstelling van het publiek was opvallend groot net als de verrassing over de nieuwe fraaie Mazda-modellen. Mazda deed het in de afgelopen twee maanden Europees gezien beter dan in de zelfde twee maanden van 2008. Dat feit maakt dat men bij Mazda-dealer Rotel nog eens extra in de stemming is om het kwaliteitsmerk onder de aandacht van de bezoekende autokopers te brengen. Want een Mazda is niet zo maar een auto, het is een auto met een plus. Ongeacht welke pechstatistiek die je beetpakt, Mazda’s scoren vrijwel altijd bovengemiddeld goed als het gaat om de lage onderhoudskosten en zeker ook het aantal pechgevallen per merk. Een Mazda is enorm betrouwbaar en daarbij ook nog eens goed betaalbaar. Zeker als we zien wat Rotel Auto’s als dealer doet om nieuwe kopers voor het merk te trekken. Want een korting tot soms wel 25% op bepaalde voorraadauto’s is bij andere serieuze merken praktisch ondenkbaar en alleen voorbehouden aan het inzicht van Rotel Auto’s om voldoende auto’s in te kopen. En dat deze denkwijze aanslaat bewezen de vele spontane bezoekers.  

Gebruikte auto’s 

Maar ook voor de telkens wisselende voorraad goede en gebruikte auto’s bleek de afgelopen weken veel belangstelling te bestaan. Rotel Auto’s heeft ook daarin een geweldige naam opgebouwd, niet in de laatste plaats door de geweldige garantievoorwaarden en de uitgekiende financieringsvormen. Daarmee kan het dealerbedrijf voor iedereen een betaalbare auto leveren die zorgt voor jarenlang rijplezier. En ook op dit gebied waren de afgelopen actieweken een succes. Rotel Auto’s is actief op zoek naar mensen die hun eigen auto willen inruilen en biedt daarvoor een goede prijs bij aankoop van een jongere auto uit de eigen voorraad. Dat die nieuwe auto dan een maar liefst 25-maanden BOVAG-garantie kan worden meegegeven is een van de vele argumenten om eens langs te gaan bij deze opvallende jubilaris.

 

 

 

 

Lees ook:Het feest kan beginnen; Rotel Auto’s bestaat 25 jaar!
Lees ook:Mazda-dealer Rotel stopt er mee – Van Dorst nieuwe dealer in Breda.
Lees ook:Jubileumfeest bij Rotel van start gegaan..
Lees ook:Mazda Roadshow gaat weer van start
Lees ook:SilverPLus sloopsubsidies bij Rotel Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.