Jubileumfeest bij Rotel van start gegaan..

Rotel ontvangt u altijd met een glimlach...

Rotel ontvangt u altijd met een glimlach...

Met pagina grote advertenties vol speciale aanbiedingen heeft jubilerend Mazda-dealer Rotel Auto’s haar 25-jarig jubileumfeest van start doen gaan. Gisteren stonden de eerste uitingen in de regionale bladen en in de komende weken zal dit zeker ook nog zo zijn. Rotel Auto’s geeft onder meer tot 25 procent korting op haar speciale ingekochte Mazda-Silver-Collection. Wie dan nog niet kiest voor een nieuwe Mazda mist toch een paar kansen volgens de bedrijfsleiding van de Bredase dealer.

Tientallen nieuwe en gebruikte auto's bevolken de ruime en fraaie showroom van de Bredase Mazdadealer

Tientallen nieuwe en gebruikte auto

Wie gaat voor een gebruikte auto maakt ook kans weg te rijden met maar liefst 25 maanden BOVAG-garantie. Ook dat is niet mis natuurlijk. De garantietermijn is dan langer dan bij veel nieuwe auto’s gebruikelijk is. Rotel Auto’s viert het feit dat men precies 25 jaar geleden werd opgericht door de huidige directie, de broers Rob en Peter van Tellingen. In de loop van de tijd bouwde het bedrijf steeds verder uit en het zetelt tegenwoordig in een erg fraai pand aan de Huifakkerstraat 6 in Breda.

De moderne en lichte showroom van Rotel Auto's

De moderne en lichte showroom van Rotel Auto's waar u met elk merk Japanse auto van harte welkom bent...

Daar kan men ook terecht met elke auto van willekeurig welk Japans merk ook. Door de grote specialisatie en ervaring is men bij Rotel in staat alle Japanse auto’s volgens voorschrift te onderhouden, te repareren of APK te keuren. En dat laatste doet men juist nu voor slechts 25 Euro! Precies vandaag komt de vernieuwde website van Rotel Auto’s ‘in de lucht’, www.rotel.nl waar o.a. het nieuwste aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s wordt getoond. Wie wil weten hoe professioneel men bij deze Mazdadealer omgaat met gasten, moet de ‘woow-ervaring’ in het fraaie en ruime nieuwbouwpand toch eens ondergaan…… 

Mazda biedt voor iedere koper wel een vooral betrouwbaar model...

Mazda biedt voor iedere koper wel een vooral betrouwbaar model...

Lees ook:Rotel Auto’s zet in op Aziatisch specialisme
Lees ook:SilverPLus sloopsubsidies bij Rotel Breda!
Lees ook:Mazda-dealer Rotel stopt er mee – Van Dorst nieuwe dealer in Breda.
Lees ook:Mazda Roadshow gaat weer van start
Lees ook:Het feest kan beginnen; Rotel Auto’s bestaat 25 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.