Opel Movano voor rallyteam…

Opel Movano voor rallyteamVoor het transport van zijn succesvolle Opel ADAM R2-rallyauto heeft Timo van der Marel nu bijpassend vervoer. Het is een Opel Movano 2.3 CDTi BiTurbo met 120 kW (163 pk) vermogen. Vrijdag 2 juni nam hij de speciaal geprepareerde bedrijfsauto in gebruik. Het is een van de sterkst gemotoriseerde varianten, met ook dubbellucht achter voor extra stabiliteit. Het is een eyecatcher, dankzij dezelfde kleuren en print als zijn ADAM R2-rallyauto.

Timo heeft voor Opel gekozen vanwege de bewezen, hoge betrouwbaarheid van zijn ADAM R2-rallyauto. De inzet van de Movano past bij zijn streven om zich verder te professionaliseren met zijn rallysportactiviteiten en Opel nog meer op de kaart te zetten in de rallywereld. De Opel Movano zal twee voorname taken hebben. In de eerste plaats doet hij dienst als transportmiddel om de Opel Adam R2 mee te vervoeren naar rally’s en bijvoorbeeld clinics, waarbij de rallyauto achter de Movano op een trailer meegenomen wordt. Daarnaast wordt hij ingezet voor het laden en vervoeren van onderdelen en materialen, zoals rallybanden, reserveonderdelen voor de Adam R2, kisten met gereedschap voor de monteurs en de Opel Motorsport tent.

Van der Marel strijdt samen met zijn co-pilote Rebecca van der Marel in een ADAM R2 in de RC4-klasse. De hightech Opel ADAM R2 is voorzien van een hoogtoerige 1,6-liter ECOTEC 16V-viercilindermotor met 136 kW (185 pk) vermogen en 190 Nm koppel. De eerstvolgende wedstrijd waarnaar Van der Marel met de Movano koers zal zetten, is de Vechtdal Rally in Hardenberg op 17 juni.

Lees ook:Opel ADAM gaat als een speer in GTC Rally
Lees ook:Opel ADAM R2, klassewinnaar!
Lees ook:Opel terug in Nederlandse rallysport…
Lees ook:Van der Marel deed goede zaken voor Opel bij WRC..
Lees ook:Opel ADAM scoort punten in rallies….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.