Opel terug in Nederlandse rallysport…

02-ADAM-R2-PictureRallycoureur Timo van der Marel presenteerde eind vorige week zijn nieuwe Opel ADAM R2 met een wel heel bijzondere livery in Safaripark Beekse Bergen, getuige deze video. Met deze auto gaat de coureur op jacht naar de titel in het Nederlands Kampioenschap. Dat gaat zaterdag van start in Emmeloord tijdens de Zuiderzee Rally, de eerste wedstrijd in de reeks voor het Nederlands Kampioenschap. Opel Nederland is hiermee terug in de rallysport.

01-ADAM-R2-PictureVan der Marel weet zich bij deze ambitie verzekerd van de hightec ADAM R2, die wordt aangedreven door een 1,6-liter ECOTEC 16V-motor, die in de wedstrijduitvoering zo’n 185 pk en een maximumkoppel van 190 Nm levert. De auto van Van der Marel werd vorige week op een ludieke manier gepresenteerd in Safaripark Beekse Bergen. Dat had alles te maken met zijn beestachtige ‘livery’. Tijdens de Zuiderzee Rally prijkt de naam van het Safaripark dan ook op de Opel ADAM R2.

03-ADAM-R2-PictureNaast de Zuiderzee rally zal Timo samen met zijn co-pilote Rebecca van der Marel meedingen naar topposities in zes andere rally’s:
Datum Rally Plaats
3 juni ELE Rally Helmond
18 juni Vechtdal Rally Hardenberg
18- 21 augustus ADAC Rallye Deutschland Trier
16/17 september Hellendoorn Rally Hellendoorn
7/8 oktober GTC Rally Etten-Leur
30 oktober Conrad Twente Rally Hengelo

Lees ook:Opel scoort ADAM-successen met Timo v.d. Marel…
Lees ook:Opel ADAM gaat als een speer in GTC Rally
Lees ook:Opel ADAM kampioen in RC4 Klasse
Lees ook:Opel Movano voor rallyteam…
Lees ook:Opel ADAM scoort punten in rallies….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.