Citroën’s leuke Mehari krijgt exclusieve uitvoering….

Mehari e dicht CL 17.062.008 e-Méhari Styled by CourrègesCitroën presenteerde onlangs de exclusieve limited edition CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges. Van deze uitvoering worden 61 exemplaren gebouwd, verwijzend naar het jaar waarin het modehuis Courrèges werd opgericht. De succesvolle samenwerking tussen Citroën en het modehuis begon in 2016 en leidde tot de gezamenlijke ontwikkeling van een concept car. Met de limited edition CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges hebben de Franse merken de handen wederom ineengeslagen. Beide merken hebben dezelfde waarden hoog in het vaandel staan, zoals creativiteit en innovatie, en beide merken hechten grote waarde aan duurzame mobiliteit. Waar de concept car wit van kleur is, kenmerkend voor het modehuis, werd dit keer gekozen voor de andere kant van het kleurenspectrum met de lakkleur Vinyl Black.

CITROËN E-MEHARI IS EEN UNIEKE AUTO: met deze exclusieve limited edition van de nieuwe generatie E-MEHARI komt het karakter van dit model nog beter tot uiting. Hij oogt moderner, terwijl hij nog altijd over een fris design beschikt en een maximale gebruiksvriendelijkheid biedt. Nieuwe features zoals de hard top en de zijruiten, het ‘Easy Entry’ systeem, de centrale deurvergrendeling en de airbag zorgen voor nog meer veelzijdigheid, praktisch gebruiksgemak en comfort.

De nieuwe CITROËN E-MEHARI Styled by Courrèges combineert optimisme en vrijheid en het model beschikt over een uniek karakter. Het is een moderne verwijzing naar een van de iconen van het merk, met een milieuvriendelijke aandrijflijn.

De CITROËN E-MEHARI zal vanaf 8 september aanstaande in de Galerie Joseph worden getoond tijdens de Paris Design Week, en zal op 12 september a.s. op de Frankfurt Motorshow op de persdag acte de présence geven. Of hij daarna ook nog te zien is? Daarover rept het persbericht helaas niet. Net zo min als over prijzen of levertijden…..

Lees ook:Modebewuste Mehari bij Citroen
Lees ook:Suzuki Vitara met extra’s
Lees ook:Elektrisch speeltje bij Citroen; E-Mehari!
Lees ook:Smart brengt lichtend actiemodel…
Lees ook:Citroen brengt Mehari mee naar Retromobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.