Subaru presenteert zich tijdens beurs in Utrecht…

PB163806Subaru grijpt de komende Kampeer en Caravan Jaarbeurs aan om haar ruime aanbod trekauto’s in diverse prijsklassen te tonen en om zijn bijzondere veiligheidssysteem EyeSight te demonstreren. De tentoonstelling wordt van 12 tot en met 16 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Japanse automerk heeft een ijzersterke reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en veiligheid. Onlangs verdiende de nieuwe Subaru Levorg de hoogste score van vijf sterren in de Euro NCAP botsproeven. Ook de overige modellen scoren steevast maximaal in internationale en onafhankelijke veiligheidstests.

Subaru heeft naar eigen verklaring meer te bieden dan alleen veiligheid. Het merk heeft sterke, ruime en praktische modellen in diverse prijsklassen. Die modellen beschikken stuk voor stuk over permanente vierwielaandrijving en compacte en laag in de auto geplaatste boxermotor. Elk model beschikt daardoor over een laag zwaartepunt en extreem veel grip, ongeacht weg- en weersomstandigheden. Het rijden met een caravan wordt daardoor een stuk meer ontspannen.

Subaru Eye-SightOntspannen rijden kan door de standaard automaat en EyeSight, een veiligheidssysteem dat aanwezig is op de Subaru Levorg en de Subaru Outback. EyeSight bestaat uit twee camera’s die werken als een extra paar ogen voor de bestuurder, zij houden de omgeving voor de auto in de gaten. Dreigt er gevaar, dan grijpt het systeem in, zelfs als de bestuurder niets doet.
Het systeem werkt zo goed dat de Outback en Levorg grote internationale veiligheidstests wisten te winnen. Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kunnen bezoekers zelf de kracht van EyeSight ervaren door met de Levorg of de Outback op een obstakel af te rijden. De auto’s zullen tijdig stilstaan, zonder dat de bestuurder in actie komt.

Naast het hoge trekgewicht en een uitgebalanceerd onderstel zijn de koppelsterke boxermotoren een belangrijke reden om voor de Levorg, Subaru XV, Forester of Outback als trekauto te kiezen. Bij lage toerentallen is al veel kracht voorhanden en dankzij de continue variabele transmissie draait de motor altijd het optimale toerental om maximaal te presteren. Ook met een caravan aan de haak. Tel daar het riante ruimteaanbod bij op en elke kampeerder, met of zonder caravan, zal niet verder hoeven zoeken naar een auto die werk, privé en hobby op een uitstekende manier weet te combineren.

Subaru met caravan 1De aanwezigheid van Subaru op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is om nog meer redenen logisch te verklaren. Het Japanse merk is nauw betrokken bij het Tv-programma Kampeer TV op RTL4 en het merk gooit steevast hoge ogen in de Trekauto van het Jaar-verkiezingen van de ANWB.
De Kampeer en Caravan Jaarbeurs wordt gehouden van 12 tot en met 16 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Subaru staat met een uitgebreide stand in Hal 12 van het beurscomplex.

Lees ook:Extra ogen voor Subaru Levorg…
Lees ook:Zwitserse prijs voor slimme Subaru-systemen…
Lees ook:Subaru zet Levorg op de IAA
Lees ook:Subaru pakt nieuwe Outlander uit in Geneve…
Lees ook:Subaru zet in op nog meer veiligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.