Citroen zet Mehari neer op Citromobile

Mehari EHet eerste volle weekend van mei is traditiegetrouw gereserveerd voor Citromobile, de Citroën-beurs waar jaarlijks ruim 10.000 liefhebbers van het Franse merk uit heel Europa (en zelfs verder weg!) naartoe komen. ‘Citroën: internationaal en grenzeloos’ is het thema van deze 22e editie. Speciaal voor deze gelegenheid komt de Citroën e-Méhari naar Nederland!

Citroën laat naast het bekende aanbod voor Nederland [waaronder de populaire C4 Cactus] de nieuwe e-Méhari zien. Dit model wordt op een bijzondere wijze gepresenteerd zodat het publiek deze moderne en vrolijke voiture in al zijn facetten kan ervaren. Op de stand van DS Automobiles staan alle DS-modellen: de nieuwe DS 3 en DS 3 Cabrio, de DS 4 en DS 4 Crossback staan er naast de DS 5.

Naast het bewonderen van auto’s is het op Citromobile ook mogelijk om Citroën-producten, -onderdelen en -accessoires aan te schaffen. Uiteraard is het goede Franse leven vertegenwoordigd met eten en muziek, en bij mooi weer kan het publiek de parkeerplaats bezoeken, die dan letterlijk met gemiddeld 3.000 auto’s een waar openluchtmuseum wordt.

Citromobile vindt dit jaar plaats op 7 en 8 mei a.s. in Expo Haarlemmermeer en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis en met een Citroën mag men op de speciale Citroën parkeerplaats staan. Entrée voor volwassenen kost 11 euro en voor kinderen is de entreeprijs 5 euro.

Lees ook:Citromobile komt er weer aan!
Lees ook:Genieten voor Citrofielen…
Lees ook:Weekendtip: Fullspeed, WTCC en Citromobile
Lees ook:Modebewuste Mehari bij Citroen
Lees ook:Citroën bouwt speciale website voor C6-rijders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.