Citromobile komt er weer aan!

Citroen Ami Break lightblueHet eerste weekend van mei is traditiegetrouw gereserveerd voor Citromobile, de Citroën-beurs waar jaarlijks ruim 10.000 liefhebbers van het merk uit heel Europa (en zelfs verder weg!) naartoe komen. Of je nu komt in een comfortabele DS, de vrolijke 2CV, de snelle SM of de hippe C4 Cactus… ‘Citroën vervoert je’ is het thema van deze editie.

Citroen GS BreakCitroën Nederland presenteert op de stand de C4-reeks: de succesvolle C4 Cactus staat naast de comfortabele nieuwe C4 en de even succesvolle als ruime C4 Picasso.
Het nieuwe automerk DS Automobiles laat ook van zich horen: de nieuwe DS 5 wordt getoond op de stand, naast een bijzondere klassieke DS – een model dat dit jaar zijn 60-jarig jubileum viert. Naast het bewonderen van auto’s is het op Citromobile ook mogelijk om Citroën-producten, -onderdelen en -accessoires aan te schaffen. Uiteraard is het goede Franse leven vertegenwoordigd met eten en muziek, en bij mooi weer kan het publiek de parkeerplaats bezoeken, die dan letterlijk een openluchtmuseum wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERACitromobile vindt dit jaar plaats op 2 en 3 mei in Expo Haarlemmermeer en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis en met een Citroën mag men pal naast het Expogebouw staan. Voor meer informatie kijk ook even op www.citromobile.nl

Lees ook:Citroen zet Mehari neer op Citromobile
Lees ook:Genieten voor Citrofielen…
Lees ook:Citroën komt met stekelige C4…wel heel zuinig!
Lees ook:Weekendtip: Fullspeed, WTCC en Citromobile
Lees ook:Citroen showt haar moderne gezicht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.